Ευγενία Δημητροπούλου: Είμαστε μαζί με τον Άλκη αλλά αυτό αφορά μόνο εκείνον κι εμένα!

Στη Real παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.


Tόσο στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Τέλειοι ξένοι" που παίζει ο Άλκις, όσο και σε αυτή της "Ρόζας της Σμύρνης" που πρωταγωνιστείς εσύ, ποζάρατε μαζί, χαλαρά, χωρίς να παίζετε...κρυφτό όπως άλλοτε!
 Δεν παίξαμε ποτέ...κρυφτό κι ας μας το ΄χουν χρεώσει κι αυτό! Είμαστε μαζί, αλλά αυτό αφορά μόνο εκείνον κι εμένα. Ζούμε τη ζωή μας όπως τη θέλουμε, χωρίς το άγχος να κρυφτούμε, αλλά και χωρίς καμία διάθεση να μιλήσουμε για αυτή. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να απαντήσουμε σε όλα όσα γράφονται για χωρισμούς ή...γάμους μας, γιατί αν ξεκινήσεις να το κάνεις, μπαίνεις σε ένα τριπάκι που δεν τελειώνει. Σημαίνει πολλά για μένα ο Άλκης και με στηρίζει με αγάπη, όπως κι εγώ εκείνον, αλλά ως εκεί. Στη μία από τις επίσημες πρεμιέρες είχατε δίπλα την οικογένια του.

Δεν σημαίνει, λοιπόν, ότι είσαι έτοιμη για πρόβα νυφικού; 
Θα με βάλεις στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτά που δεν θέλω να απαντώ. Όχι, δεν κάνω πρόβα νυφικού. Όχι ακόμα και δεν ξέρω αν θα κάνω. Θέλω πολύ να φτιάξω μια ωραία μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή που έφτιαξαν οι γονείς μου, αλλά είναι νωρίς ακόμα...

Πιστεύεις στο "για πάντα" στον έρωτα; 
Είμαι ρομαντική και θέλω να το πιστεύω. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις όμορφα με τον σύντροφο σου-γενικά το λέω. Πολύ ωραίο!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: