Ξέσπασε η Γερμανού για τον Παντελίδη: «Ξαφνικά, βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας ένα χρόνο μετά»;

0
11 μήνες μετά το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, βρέθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του είδε την Φρόσω Κυριάκου να κατεβαίνει από τη μεριά του οδηγού την ώρα του δυστυχήματος.


Το γεγονός αυτό σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία ξέσπασε για την εμφάνιση του αυτόπτη μάρτυρα λέγοντας:

«Όταν παρουσιάζεται ξαφνικά ένας αυτόπτης μάρτυρας και λέει «εγώ βρέθηκα στον τόπο του δυστυχήματος και είδα τη Φρόσω Κυριάκου να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού»! Αυτά όλα προκύπτουν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που ήτανε; Γιατί γίνονται όλα αυτά ένα χρόνο μετά; Δεν είχαμε μάθει από τις πρώτες μέρες ότι η Φρόσω Κυριάκου πετάχτηκε έξω, ότι την βρήκαν πεταμένη έξω, ότι η Μίνα Αρναούτη ήταν σοβαρά τραυματισμένη, εγκλωβισμένη στο πίσω κάθισμα -ταλαιπωρείται ακόμα! Ξαφνικά, Γενάρη μήνα του 2017 βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας που λέει «όχι, δεν έγινε έτσι. Εγώ ήμουν εκεί και είδα τη Φρόσω να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο και να λέει… Δεν οδηγούσα εγώ». Αυτόν τον αυτόπτη μάρτυρα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω «οδηγούσε ο Νίκος Βέρτης». Παιδιά, μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει; Από την άλλη και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σκέφτεται ότι δεν θα ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή αν και οι ίδιοι δεν νιώσουν ότι δικαιώνονται, φτάνοντας στην απόλυτη αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !