Δεν πάει για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Σήμερα αναφέρθηκε από την εκπομπή ¨Φτιάξε Καφέ¨ στο Έψιλον πως το ¨So you think you can dance¨ θα βγει στον αέρα του Ant1 μετά τον τέταρτο κύκλο του ¨Your face sounds familiar¨,δηλαδή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει!Το αρχικό ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για πρεμιέρα του χορευτικού σόου αρχές Μαρτίου είναι αυτό που για την ώρα ισχύει στα πλάνα των Αντεννικών.Το στήσιμο θα αρχίσει πολύ σύντομα,διότι σε λιγότερο από δύο μήνες αναμένεται η πρεμιέρα.

Τέλος,δεν θεωρείται δεδομένο πως στη θέση της παρουσιάστριας θα δούμε και τη Δούκισσα Νομικού.Είναι και η Ζέτα πια στο κανάλι και στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι ελεύθερη...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντως θα προτιμουσα δουκισσα απο ζετα, και θα ηθελα και στην κριτικη επιτροπη την παπουλια οπως στα προηγουμενα (αλλωστε ανηκει στο δυναμικο του καναλιου και ελπιζω να το προτιμησει απτο star acedemy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι εννοειτε θα ειναι ελευθερη στο β μισο?τελειωνει η συμπεθερα?απο tις 2 προτιμω Ζετα αλλιως θα ηθελα της Ελαιωνορα Για κριτες θα ηθελα τον Φωκα, τον Μεταξοπουλο που ηταν και στο πρωτο,την Κατερινα Γκαγκακη και την Ευγενια Μανωλιδου.Ως χορογραφο την Γκαλενα και αν υπαρχουν και backstage την λαουρα ναργες που ειναι και η νικητρια του πρωτου.Και 10:31 να δεις που η Παπουλια θα ειναι σιγουρα στο star academy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !