Παρουσιαστής του ALPHA εξομολογείται:«Με τη γυναίκα μου μέναμε σε σπίτι με ποντίκια...»


Παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο εκπομπή στον ALPHA,και σε πρόσφατη συνέντευξή του στη δημοσιογράφο,Ρενέ Σαραντινού ,και το Λοιπόν,έκανε μια εξομολόγηση.
Ο λόγος για τον ηθοποιό και παρουσιαστή,Λάμπρο Φισφή.που μίλησε για το χιούμορ και πώς τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή που με τη γυναίκα του ζούσε σε σπίτι με άθλιες συνθήκες...


Το χιούμορ σε έχει βοηθήσει; 

Βοηθάει στο να… ξεφουσκώσεις λίγο μερικές καταστάσεις, να τις δεις πιο ανάλαφρα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος, είναι πολύ δύσκολο, ακόμη κι αν έχεις πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είσαι δεν είσαι κωμικός, να το χρησιμοποιήσεις σαν άμυνα ακριβώς τη στιγμή ή λίγο μετά όταν συμβεί κάτι και είναι δυσάρεστο. Οι στιγμές που με έχει βοηθήσει το χιούμορ είναι τα πρώτα χρόνια, που ασχολιόμουν με την κωμωδία και είχε πολύ ζόρι. Ήμασταν με τη γυναίκα μου, μέναμε μέσα σε ένα σπίτι με άλλους τέσσερις συγκατοίκους, είχαμε ποντίκια, δεν είχαμε λεφτά, έμπαζε νερό… Εκεί που είσαι στα μεγάλα ζόρια ή θα σε πάρει από κάτω όλη αυτή η κατάσταση που παλεύεις να συντηρηθείς και δεν τα καταφέρνεις, γιατί δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα, ή θα χρησιμοποιήσεις το χιούμορ για να το ξεπεράσεις και να το δεις πιο ανάλαφρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: