Έχω να πάω στη Μύκονο 5 χρόνια. Έχει καταντήσει αηδία.

0
Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε συνέντευξη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην ξαναπάει στη Μύκονο παρ όλο που έχει σπίτι στο νησί.


Σε έχουν κατηγορήσει για τις διακοπές σου στη Μύκονο, για το σπίτι. 
Με γλωσσοφάγανε οι κερατάδες. Εγώ στη Μύκονο, στην πραγματική Μύκονο, πάω 45 χρόνια. Στη Μύκονο όπου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν κάθε καλοκαίρι έναν μήνα. Ηταν η Μύκονος που ξέραμε, η παλιά. Αυτή τη Μύκονο που είναι τώρα δεν θέλω ούτε να τη δω. Εχω να πάω πέντε χρόνια. Εχει καταντήσει αηδία. Πάνε Αραβες, πάνε Τούρκοι, χλιδή, πανάκριβα. Εμένα με συγκινεί η Μύκονος που ήξερα. Πας στην Κεφαλονιά, τρως ένα ρυζότο και κάτι ακόμα, 23 ευρώ. Λες «λάθος έκανες, είναι λίγα». Το ίδιο φαΐ στη Μύκονο 170 ευρώ. Ε, όχι. Θα το πληρώσουν οι Μυκονιάτες. Τους τα λέω και δεν με ακούνε. Πρέπει να χαμηλώσουν λιγάκι, γιατί όσο πετάνε τόσο ψηλά, θα καούνε. Οι Αραβες και οι Τούρκοι θα φύγουν με το σκάφος. Ο Ελληνας δεν χρωστάει τίποτα να πληρώνει τα κέρατά του στη Μύκονο. Δεν μπορεί η ξαπλώστρα να έχει 60 ευρώ. Δεν μπορούν να το κάνουν 20 ευρώ τις 2 ξαπλώστρες; Δεν πάνε στον διάολο.

Υπάρχουν όμως κάποια «ψώνια» που πληρώνουν αυτά τα λεφτά.
Κάνεις λάθος. Τα «ψώνια» τελειώσανε. Οι μισοί είναι Κορυδαλλό και οι άλλοι μισοί ψάχνονται. Τελείωσε η Μύκονος που ήξερες. Εγώ τι σου λέω. Ποια Μύκονος; Πάνε αυτά. Οι εποχές της μεγαλειότητος και του Γαβαλά τελειώσανε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !