Πολλή αγωνία στο 3ο Battle του THE VOICE...


Τα συγκλονιστικά Battles συνεχίζονται απόψε, Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου,  στις 10 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με το 3ο επεισόδιο του «The Voice of Greece», όπου 26 τραγουδιστές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Στο αποψινό επεισόδιο: 
Γιατί η Έλενα έβαλε στο ίδιο ρινγκ έναν τενόρο με έναν ροκά;
Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Φιλιππινέζου Allan Paul από την ομάδα του Πάνου που μας μάγεψε στα blind auditions;
Πώς θα «παντρευτούν» δύο υπέροχες φωνές από την ομάδα του Κωστή; Η ¨μάγισσα¨ Νικολέτα με τη θεατρική Μάγδα;
Ποιον από τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές του θα επιλέξει ο Σάκης για να συνεχίσει μαζί του στα knock outs;Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζομένους, για να τους στηρίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Στο αποψινό επεισόδιο θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: