Ισορροπία τρόμου για τον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την επισφράγιση της συνεργασίας ΑΝΤ1 – Χατζηνικολάου… πολύ σύντομα το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει ένα μοναδικό προνόμιο στη μάχη του ανταγωνισμού… να στεγάζει τηλεοπτικά δυο από τους μεγαλύτερους εκδότες της κυριακάτικης αγοράς, τον Θέμο Αναστασιάδη εκδότη του «Πρώτου Θέματος» και τον Νίκο Χατζηνικολάου εκδότη της «Real News»!

Είναι προφανές ότι ο ΑΝΤ1 διαθέτοντας δυο πολύ μεγάλα οχήματα για τη στήριξη και την προβολή του συνόλου των προϊόντων του αποκτά ένα όπλο που είναι ζητούμενο για όλα τα κανάλια… Ταυτόχρονα όμως στους κόλπους του παίρνει μαζί και μια εκδοτική κόντρα που θα κληθεί να την κρατήσει σε μια ισορροπία και κυρίως να την κρατήσει σε χαμηλούς τόνους.

Με άλλα λόγια η «ειρηνική» συνύπαρξη Αναστασιάδη – Χατζηνικολάου είναι το ζητούμενο για τον ΑΝΤ1… γεγονός εξαιρετικά δύσκολο, αφού ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα για το ποια ημέρα θα μεταδίδεται η εκπομπή «Ενικός» και αν θα υπάρξουν συνέπειες για το «ΟΛΑ» που έχει κατοχυρώσει τα ΔευτεροΤριτα!

Επιπλέον – εκτός, από τον προγραμματισμό για το πότε θα μεταδίδονται οι εκπομπές των δυο εκδοτών… ζητούμενο είναι όπως ήδη επισημάνθηκε η ποσότητα προβολής και διαφήμισης των δυο εφημερίδων, ώστε να μην αισθανθεί κανείς ριγμένος!

Βεβαίως πρόκειται για ισορροπία τρόμου και κάτι παραπάνω… μιας και η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων με οποιονδήποτε ρόλο, μοιραία δίνει προβάδισμα στη «Real News»!

Από την άλλη πλευρά ο Θέμος Αναστασιάδης είναι εξίσου ένας δύσκολος και ισχυρός παίκτης με πολλά χρόνια στον ANT1… και δεν θα άφηνε αμαχητί την επέλαση Χατζηνικολάου στο «μαγαζί»!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !