Ελένη Τσολάκη: Είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Στην τελευταία της συνέντευξη για το People μιλούσαμε με την Ελένη Τσολάκη για την καλοκαιρινή εκπομπή που είχε ανακοινώσει ο Alpha και τελικά ακυρώθηκε λόγω της επιβολής των capital controls. Ενάμιση χρόνο μετά, τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει δική της εκπομπή ολοένα και πυκνώνουν, όπως οι νιφάδες του χιονιού που έπεφταν την ημέρα που κάναμε τη συνέντευξη.

Έχεις τις ίδιες αγωνίες που είχες και την πρώτη χρονιά στο Happy Day;

Ακριβώς τις ίδιες.

Τρέχεις να τσεκάρεις τα νούμερα τηλεθέασης;

Ναι, αλλά δεν μου καθορίζουν το υπόλοιπο της ημέρας, τον τρόπο που σκέφτομαι και ενεργώ μέσα στην εκπομπή. Πρέπει να τα τσεκάρω, γιατί τα νούμερα τηλεθέασης είναι μια πιστοποίηση πως πάει καλά η δουλειά μας. Εκεί κρινόμαστε.

Τελικά, έχεις συζητήσει με τον ΑΝΤ1;

Όχι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν θα το έκανα αυτό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό μου με τον Alpha είναι σε ισχύ. Δεν το θεωρώ ηθικό, ειδικά εφόσον είμαι σε ένα κανάλι όπου νιώθω ικανοποιημένη. Ειλικρινά, αισθάνομαι τον Alpha σαν οικογένειά μου. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους του, γιατί είναι έτσι και η φύση μου. Περνάω τόσο καλά εκεί που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να ψάξω για κάτι άλλο. Αν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με τον Alpha και δεν συνεχίσω εκεί, τότε, ναι, θα δω τι θα κάνω.

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της τηλεόρασης, εσύ λειτουργείς με το συναίσθημα; Ένας επαγγελματίας δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει μια κουβέντα έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, για να δει τι προοπτικές ανοίγονται μπροστά του…

Θέλω να βάζω τη λογική στην εξίσωση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά θέματα, γιατί σχεδόν σε ό,τι κάνω κυριαρχεί το συναίσθημα. Όταν πρέπει να πάρω μια σημαντική απόφαση, τότε υπάρχει μια πάλη ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Ο χώρος που κινούμαι δεν με έχει σκληρύνει και θα ήθελα να συνεχίσω έτσι.

Αυτό μπορεί να σου φέρει παγίδες, πίκρες και δυσκολίες…

Το γνωρίζω, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι συνειδητή απόφαση. Έχω πάντοτε την ελπίδα πως στο τέλος έρχεται η δικαίωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !