Βασίλης Μπουλούμπασης: Μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά από 17χρόνια

Unknown
0

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ένας από τους αγαπημένους hair stylists της ελληνικής showbiz και αποτελεί την πρώτη τους επιλογή για το χτένισμά τους.


Στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, αίσθηση προκάλεσε η διακοπή της συνεργασίας του με την Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από 17 χρόνια, με κάποιες φήμες να μιλούν ακόμα και για κόντρα της τραγουδίστριας με την φίλη και κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη, η οποία επίσης τον εμπιστεύεται για τα μαλλιά της.

«Έχουν γραφτεί πολλές βλακείες για το θέμα αυτό», λέει, στο You, ο κομμωτής, σε ερώτηση για το τέλος της συνεργασίας του με την τραγουδίστρια και ξεκαθαρίζει: «με τη Νατάσα πέρασα 17 ολόκληρα χρόνια και για τη λήξη συνεργασίας μας μπορεί να ευθύνονται και τρίτοι παράγοντες. Σημασία έχει ότι ο ένας εκτιμάει τον άλλο. Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους».

Όσο για την σχέση του με την Ελένη;

«Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν. Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν… Είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω “σε χρειάζομαι”, θα τρέξει», απαντά. 

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !