ΜΟΝΤΕΡ #15: Ζυγός (Μουτσινάς), Σκορπιός (Κανάκης), Τοξότης (Μπογδάνος), Αιγόκερως (Λιάγκας), Υδροχόος (Αρναούτογλου), Ιχθύς (Ουγγαρέζος)

3





Γεια σας και χαρά σας, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, του tvnea.com. 
Είμαστε και εδώ αυτή την Τρίτη για να σχολιάσουμε τα δρώμενα της ελληνικής TV!

Σήμερα η στήλη θα συνεχίσει στο...ζωδιακό κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας, ώστε να κάνουμε μία τηλεοπτική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και να σταθούμε λίγο περισσότερο σε τηλεοπτικά πρόσωπα.

Φυσικά να τονίσω και πάλι σε αυτό το σημείο, ότι η απόδοση ορισμένων ζωδίων βάσει χαρακτηριστικών σε τηλεοπτικά πρόσωπα, δεν έχει καμία σχέση με το τι πραγματικά ζώδια έχουν! Η υπερβατική αυτή σύνδεση γίνεται στα πλαίσια του πιο ανάλαφρου σχολιασμού αυτών των προσώπων. Νομίζω, εσείς που παρακολουθείτε τακτικά τη στήλη, το έχετε από μόνοι σας διαπιστώσει!



Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν: 

Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Τον "Νίκο Μουτσινά" . 
2. Τον "Αντώνη Κανάκη" . 
3. Τον "Κωνσταντίνο Μπογδάνο" . 
4. Τον "Γιώργο Λιάγκα" . 
5. Τον "Γρηγόρη Αρναούτογλου" . 
6. Τον "Δημήτρη Ουγγαρέζο" . 




                                                          Ζυγός





Χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η διπλωματικότητα, η χαριτωμενιά και η αναποφασιστικότητα.


Και αν μη τι άλλο ένα πρόσωπο, που παρουσιάζει αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ίδιος ένα από τα πιο ταλαντούχα άτομα της ελληνικής τηλεόρασης, κατάφερε σταδιακά, με το χιούμορ και τη διπλωματικότητά του, να αναρριχηθεί στη συνείδηση του κόσμου και να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές, διεκπεραιώνοντας μάλιστα με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο ρόλο, που είχε αναλάβει στο "Δέστε τους".

Μετά, όμως, βαρέθηκε και είπε να ανανεωθεί και να αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες. Και ενώ οι προσπάθεις που έκανε μετά από το "Δέστε τους" δεν είχαν και τόση επιτυχία, αποφάσισε να ξαναγυρίσει στα παλιά λημέρια, με το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Κάτι το οποίο κρύβει μία αναποφασιστικότητα στις επιλογές.  Αποτέλεσμα αυτού ,οι εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις του ξαναζεσταμένου "Δέστε τους". 

Κατ' εμέ, μια τέτοια δυναμική προσωπικότητα αναλώνεται και τυποποιείται σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, αφού και ο ίδιος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αντιμετωπίσει την πλήξη που νιώθει από το συγκεκριμένο project, η όποια μάλλον είναι ανάλογη με αυτή των τηλεθεατών...





                                                   Σκορπιός




Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια. Πίστη, πάθος, επινόηση, παρατηρητικότητα τα θετικά χαρακτηριστικά του. 

Ένα πρόσωπο που τα συγκεντρώνει είναι ο Αντώνης Κανάκης. Αποτελεί, ίσως, μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες της τηλεόρασης. Η εκπομπή, "Ράδιο Αρβύλα", κάθε χρόνο πάει όλο και καλύτερα, αφού και επικαιρότητα συνεχής και ακατάπαυστη υπάρχει και σίγουρα μια δυνατή ομάδα να την παρουσιάσει με το πιο απολαυστικό τρόπο.

Και ενώ όλα κυλούν τόσο ομαλά και ωραία για τον Αντώνη Κανάκη, αποφασίζει ο ίδιος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της θεσσαλονικιώτικης παρέας να μειώσουν τις προβολές της εκπομπής. Μία απόφαση θαρραλέα θα έλεγε κανείς, αν αναλογιστεί τη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής.

Και σίγουρα αυτή η είδηση μπορεί να δυσαρέστησε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών της εκπομπής, όμως ,αποπνέει έναν σεβασμό απέναντι στο προϊόν, που καθιέρωσε και τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη...





Τοξότης





Νομίζω ότι ο Τοξότης της ελληνικής TV, μάλλον είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μία τηλεοπτική παρουσία αρκετά αμφιλεγόμενη. Νομίζω ότι για τον Μπογδάνο δεν υπάρχουν μέσες καταστάσεις, αφού η persona, που έχει οικοδομήσει ,είναι γεμάτη υπερβολές.

Σίγουρα προσφέρει κάτι εναλλακτικό σε σχέση με υπόλοιπα "στημένα" ενημερωτικά προγράμματα. Ο τρόπος προσέγγισης της ενημέρωσης, περισσότερο προσομοιάζει σε ένα κουτσομπολίστικο πρόγραμμα, παρά σε μία ενημερωτική εκπομπή. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, γιατί όπως αναφέρθηκε προσφέρει ένα αέρα ανανέωσης.

Ωστόσο, η καθημερινή προβολή ενός τέτοιου "διαφορετικού" τηλεοπτικού προφίλ, δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει στο να κεντρίσει πράγματι το ενδιαφέρον, παρά να οδηγήσει σε κάτι τυποποιημένο και κάπως αδιάφορο τηλεοπτικά. Ο ίδιος φαίνεται να βαριέται εύκολα και πολλές φορές μάλιστα δεν διστάζει να το κρύψει...

Στα αρνητικά, η αρκετή δόση έπαρσης, η οποία διαφαίνεται πολλές φορές τόσο από τον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων, όσο και από τον τρόπο προσέγγισης των συνεργατών του.

Μέτρον άριστον, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...





                                                Αιγόκερως



Ο Αιγόκερως αποτελεί ένα υπεύθυνο, πολυμήχανο και φιλόδοξο ζώδιο, που,όμως, σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζει απολυτότητα.

Και σίγουρα στη δική μας μοιρασιά Αιγόκερως θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. 

Ο ίδιος μετά την πετυχημένη πορεία στο "Πρω1νο" ανέλαβε δύο διαφορετικά project, θέλοντας να απεμπολήσει την παρουσία στο πρωινό και να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα.

Φιλόδοξος, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας. 

Όμως, σίγουρα η μετά το πρωινό εποχή είναι δύσκολη, καθώς δοκιμάζεται φέτος αφενός στο καθημερινό Lucky Room (σε απογευματινή προς βραδινή ώρα) και αφετέρου στο βραδινό Rising Star. 

Η παρουσία του σίγουρα δίνει ώθηση σε αυτά τα δύο προγράμματα. Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο αυτός ο πιο "στημένος" και περιορισμένος ρόλος του, έρχεται σε κόντρα με τον ρόλο του "δυναμικού" σχολιαστή, που είχε στο Πρω1νό, και αλλοιώνει την τηλεοπτική του προσωπικότητα...

Εγώ θα ήθελα να τον δω σε κάτι πιο πιο βραδινό...


                                                               
                       Υδροχόος


\





Γρηγόρης Αρναούτογλου: έξυπνος & πεισματάρης. Ο Υδροχόος της τηλεόρασης. 

Ένας άνθρωπος, που του αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα, κάνοντας αρκετά πρωτότυπα projects.

Δύο από τα τελευταία project του είναι το "The 2night show" και το (αθόρυβα) ολοκληρωμένο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου". Σίγουρα την αξία του την απέδειξε στο late night πρόγραμμα, στο οποίο έβγαλε προς τα έξω μία πιο σοβαρή και ώριμη τηλεοπτική εικόνα.

Νομίζω, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον δεν είναι αποκλειστικά και μόνο οι καλεσμένοι του, αλλά ο τρόπος διαχείρισής τους, καθώς ξέρει πώς να μεταχειριστεί και τι να ρωτήσει στον πιο γνωστό, αλλά και στο όχι και τόσο γνωστό συνεντευξιαζόμενο πρόσωπο.

Να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα σε ό,τι κάνει και κυρίως,όμως, να κάνει σωστές επιλογές, που πραγματικά θα αναδείξουν το ταλέντο και την πιο "σοβαρή" εικόνα του, και όχι προχειρότητες, όπως τη "Μαμά"...






Ιχθείς






Οι Ιχθείς είναι ένα ευπροσάρμοστο, αλλά και αναποφάσιστο ζώδιο. Κάτι σαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο ίδιος αποτελεί ίσως ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα άτομα της TV, καθώς έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά "μεγάλα" ονόματα του τηλεοπτικού χώρου και μάλιστα τις περισσότερες φορές ομαλά (εξαιρώ αλησμόνητη συνεργασία με Σεφερλή).

Είναι ένα διεκπεραιωτικό, λοιπόν, άτομο, το οποίο. όμως, βρίσκεται σχεδόν πάντα σε δεύτερο ρόλο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το ρεύμα.

Πέρσι, στην εκπομπή με τη Συνατσάκη και τον Περρή, έδειξε ότι μπορεί να αναλάβει και τον πρώτο ρόλο αρκετά ικανοποιητικά.

Όμως, θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει να είναι αναποφάσιστος και να διαλέξει. Είτε θα πεισμώσει και θα πάρει το ρίσκο, αποδεικνύοντας ότι αξίζει τον πρώτο ρόλο, είτε θα επαναπαυθεί και θα αποδεχθεί το γεγονός ότι θα βρίσκεται στην δεύτερη θέση....

Γιατί αυτή η αναποφασιστικότητα μπορεί να τον οδηγήσει στην... αυτοκαταστροφή.

Όλα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα επιλογών...





Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Η σημερινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" έφτασε στο τέλος της!


Ραντεβού εδώ την επόμενη Τρίτη, με τον 16ο "Μοντέρ", για να "μοντάρουμε" παρέα όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, με φρέσκο concept...


Μέχρι τότε να έχετε στο μυαλό και την ψυχή σας αυτό που είπε ο Μέγας Αλέξανδρος:




"Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο... για αυτόν που θα προσπαθήσει"!


Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνω σε ολα με εξαιρεση τον Μουτσινα και τον Ουγγαρεζο. Δεν θεωρω οτι ο Μουτσινας ειναι ενα απο τα πιο ταλαντουχα προσωπα της ελληνικης τηλεορασης. Οσο για τον Ουγγαρεζο,προς το παρον δεν το εχει για πρωτο ρολο σε καποια εκπομπη (διαφωνω με την αποψη οτι περσι στο "spata live" ηταν αρκετα ικανοποητικος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ παρά πολύ για τα σχόλια και τις προσεγγίσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !