Εντός 15 ημερών οι αποφάσεις για τη ψυχαγωγία...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
H Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράφει στο  “Πρώτο Θέμα” ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Mega, και… όσα έρχονται για το Μεγάλο Κανάλι, που επιχειρεί να αναδυθεί από τις στάχτες του.

Η δημοσιογράφος, η οποία μετακόμισε πρόσφατα στο “Πρώτο Θέμα”, μετά από πολυετή διαδρομή στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη διατυπώνει την εκτίμηση ότι, παρόλο που η πλευρά Βαρδινογιάννη δείχνει έτοιμη οικονομικά να αναλάβει αυτό που χρειάζεται, για να έχει ενισχυμένο ρολο στο ΔΣ, υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την τελική συμφωνία.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη υποστηρίζει ότι γίνεται ήδη ένας πρώτος σχεδιασμός του ψυχαγωγικού προγράμματος, ώστε να παρουσιαστεί εντός των επόμενων 15 ημερών, και να καταστεί έτσι εφικτή η επαναλειτουργία του σταθμού μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρεται ακόμη στους κεντριικούς παίκτες του ενημερωτικού τομέα, όπως την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Γιώργο Οικονομέα και τον Μιχάλη Ιγνατίου, αλλά και τις ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !