ΜΟΝΤΕΡ #14: Κριός (Καινούργιου), Ταύρος (Σκορδά), Δίδυμος (Τατιάνα), Καρκίνος (Μενεγάκη), Λέων (Σπυροπούλου), Παρθένος (Τσιμτσιλή)

2





Καλησπέρα, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, του tvnea.com. 
Αυτός είναι ο 1ος ΜΟΝΤΕΡ του 2017.
Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, πήραμε δυνάμεις και είμαστε εδώ και πάλι για να σχολιάσουμε και να «μοντάρουμε» παρέα όλα τα τηλεοπτικά νέα. 

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ να έχετε όλοι μια υπέροχη, δημιουργική χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα!

Σήμερα η στήλη δεν θα σχολιάσει τα τηλεοπτικά νέα της προηγούμενης εβδομάδας. Στόχος του σημερινού ΜΟΝΤΕΡ είναι να σχολιάσει τα τηλεοπτικά κάπως διαφορετικά...


Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, μια και αλλάξαμε χρόνο και όλοι σχολιάζουν πώς θα είμαστε αστρολογικά φέτος (μεγάλο άγχος και αυτό!), ο ΜΟΝΤΕΡ, πάντα επίκαιρος, μπαίνει στο κλίμα της εποχής και έρχεται να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα... ζωδιακά.  


Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχω καμία σχέση με τα ζώδια και τα άστρα... Το όλο εγχείρημα έρχεται για να σχολιάσει με βάση κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ζωδίων τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Γι'  αυτό ζητώ την κατανόησή σας σχετικά με το connect!


Όπως θα καταλάβετε και παρακάτω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα ζώδια, που αποδίδω σε κάθε τηλεοπτικό πρόσωπο δεν έχουν καμία σχέση με το τι ζώδιο έχουν πραγματικά. Η αντιστοίχηση των ζωδίων και των χαρακτηριστικών τους γίνεται στο πλαίσιο της κριτικής αυτών των προσώπων με έναν διαφορετικό τρόπο!

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν: 

Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Την "Κατερίνα Καινούργιου" . 
2. Τη "Φαίη Σκορδά" . 
3. Την "Τατιάνα Στεφανίδου" . 
4. Την "Ελένη Μενεγάκη" . 
5. Την "Κωνσταντίνα Σπυροπούλου" . 
6. Την "Σταματίνα Τσιμτσιλή" . 



                                                          Κριός





Ο Κριός αποτελεί ένα γενναίο και θαρραλέο ζώδιο, που, ωστόσο, παρουσιάζει ορισμένες κυκλοθυμικές τάσεις


Αν έπρεπε να σκιαγραφήσουμε κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά, νομίζω θα ήταν η Κατερίνα Καινούργου. Η Καινούργιου αυτή την τηλεοπτική χρονιά έκανε την ανατροπή και μεταπήδησε από το κανάλι που την είχαμε συνηθίσει (τον ALPHA) και την απογευματινή ζώνη, στο ΕΨΙΛΟΝ και την πολύ πρωινή ζώνη, απέναντι από το μεγαθήριο της ενημέρωσης, τον Γιώργο Παπαδάκη. Η ίδια απέδειξε, ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο της "κεντρικής" παρουσιάστριας με μεγάλη επιτυχία. Θαρραλέο αυτό που έκανε. Και δείχνει να το παλεύει καθημερινά όλο και περισσότερο. Δυναμική, με χιούμορ, αλλά και γνώμη που δεν διστάζει να εκφράσει, λοιπόν, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς και ακριβείς, αυτό δεν αποδίδεται σε νούμερα τηλεθέασης. Η εκπομπή σημειώνει πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, που επηρεάζουν και την παρουσιάστρια. Η ίδια πολλές φορές εμφανίζεται κυκλοθυμική να παραπονιέται για τα χαμηλά ποσοστά, ψάχνοντας στον αέρα της εκπομπής την αιτία των χαμηλών πτήσεων και αλλάζοντας ξαφνικά διάθεση και έκφραση. Ευτυχώς, τελευταία, αυτό έχει μειωθεί αισθητά!


Γενναία, αλλά και κυκλοθυμική, λοιπόν... η Καινούργιου.




                                                   Ταύρος





Ο Ταύρος έχει ως γνωρίσματα, την επιμονή, την υπομονή, το πείσμα, αλλά και τη γενναιοδωρία

Και αν θα έπρεπε να αποδοθούν σε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, νομίζω αυτό θα ήταν η Φαίη Σκορδά. Φέτος, η ίδια κάνει πλέον solo καριέρα και έχει πάρει πάνω της όλη την εκπομπή "Πρω1νό". Και απ' ό,τι δείχνει από τα νούμερα τηλεθέασης τα πηγαίνει εξαιρετικά και αρέσει ιδιαιτέρως στον κόσμο. Όπλα της το μεγάλο της πείσμα, το οποίο, όμως, δεν την οδηγεί σε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, αλλά σε καλά μελετημένα βήματα. Ήξερε εξ αρχής ότι η φυγή του Λιάγκα δεν θα ήταν (και πράγματι δεν ήταν) εύκολη, καθώς είχε ταυτιστεί με το "Πρω1νό" και ειδικά με τον σχολιασμό και τις συνεντεύξεις. Και, όμως, η Φαίη κατάλαβε ότι, όχι αντιγράφοντας την προσωπικότητα του Λιάγκα αλλά διαμορφώνοντας τη δική της τηλεοπτική προσωπικότητα και προσαρμόζοντας το "Πρω1νό" σε αυτήν θα τα καταφέρει. Και τα κατάφερε.

Σημαντικό και όχι αμελητέο το γεγονός της παροχής χώρου στους συνεργάτες της, τους οποίους αντιμετωπίζει με σεβασμό, ευγένεια και σύνεση.





Δίδυμος




Ο Δίδυμος, ως κύρια χαρακτηριστικά έχει την ενεργητικότατα, την ευρηματικότητα και την εύκολη προσαρμοστικότητα

Αν θέλαμε να αποδώσουμε αυτά σε κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια αποτελεί, είτε αρέσει, είτε όχι σε κάποιον, ένα από τα πιο εργατικά τηλεοπτικά πρόσωπα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να δοκιμαστεί σε διαφορετικά είδη και να τα φέρει σε πέρας αποτελεσματικά. Το αποτελεσματικό δεν μεταφράζεται βέβαια πάντα με υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά σίγουρα με ένα ικανό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ίδια θέλοντας να ξορκίσει τις αλησμόνητες (;) τηλεοπτικές στιγμές, όπου βρέθηκε να παρουσιάζει κυριολεκτικά σκουπίδια (βλέπε εκπομπή, που έψαχνε σκουπίδια της Μενεγάκη), έφτιαξε μια αποτελεσματική φόρμουλα ενός καθημερινού απογευματινού μαγκαζίνο, που συναποτελείται από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Φέτος δικαιώθηκε, καθώς η εκπομπή πηγαίνει εξαιρετικά, αν αναλογιστεί κανείς και το μέγεθος του καναλιού Έψιλον. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τατιάνα ξέρει να επιβιώνει...




                                                Καρκίνος


Ο Καρκίνος αποτελεί ένα πιστό, αλλά συνάμα εγωκεντρικό ζώδιο. 

Και ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόσωπο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη αποτελεί ένα πολύ πιστό άτομο στις τηλεοπτικές της δουλειές, καθώς τόσα χρόνια κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με ορισμένες πινελιές ανανέωσης. Η αλήθεια είναι ,όμως, ότι μετά από τόσα χρόνια, όταν και η ίδια έχει βαρεθεί το ίδιο πράγμα, όσες πινελιές και να βάλει, πάλι άχρωμη θα φαίνεται η εκπομπή. Η εκπομπή είναι σαν να βάζεις μία κασέτα και να βλέπεις τη χθεσινή σε επανάληψη. Τα μόνα που αλλάζουν είναι...τα ρούχα, τα φαγητά και οι καλεσμένοι. Κατά τα άλλα ίσως είναι η πιο φτωχή από άποψη θεματολογίας εκπομπή... Και ο χαρακτηρισμός "εγωκεντρικός" πηγαίνει όχι στην Ελένη Μενεγάκη,αλλά στην εκπομπή, την οποία αν την παρουσίαζε άλλη παρουσιάστρια πέρα από το brand name Μενεγάκη θα πήγαινε άπατη.Όχι πως τώρα πάει καλά. Το 12-14% για Μενεγάκη είναι πάρα πολύ χαμηλά... Μην ξεχνάτε, ότι η μετακόμιση από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη έγινε μετά από μια αντίστοιχη καθίζηση (λέω εγώ τώρα...).

Γρήγορα αλλαγές... Ελένη!


                                                               
                            Λέων






Ο Λέων της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.  Επιδεικτικό, πεισματάρικο και ματαιόδοξο αυτό το ζώδιο. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε πριν από κάποια χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα και από τότε μονοπώλησε το ενδιαφέρον (είτε το θετικό, είτε το αρνητικό). Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά και το γεγονός ότι η ίδια αποτελεί ένα άτομο με αρκετό πείσμα. Φαίνεται, ότι η ίδια προσπαθεί αρκετά να γίνει το κορίτσι της διπλανής πόρτας (όταν δεν σκίζει δημόσια μπλουζάκια), ακολουθώντας τη μέθοδο της Ελένης Μενεγάκη, αφού πλέον σπάνια απαντάει σε κριτικές και αρνητικά σχόλια. Βέβαια, όπως έχω ξανασχολιάσει, το αντίγραφο όσο και αν προσπαθήσει δεν μπορεί να μοιάσει στο πρωτότυπο. Ο τρόπος της αρκετές φορές είναι επιδεικτικός απέναντι στους συνεργάτες της, τους οποίους ενίοτε αντιμετωπίζει με απαξίωση και περιφρόνηση. Η συμπάθεια του κοινού, όμως, δεν έρχεται με τη ματαιοδοξία, αλλά με τη σκληρή δουλειά και τον σεβασμό στο κοινό και τους συνεργάτες...

Γιατί ,ως γνωστόν, οι ομάδες κερδίζουν... 



Παρθένος




Ο Παρθένος έχει δύο βασικά γνωρίσματα. Αφενός την παρατηρητικότητα και αφετέρου τη σχολαστικότητα. 

Και τα δύο αυτά γνωρίσματα έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ίδια ένα πρόσωπο, που σε αντίθεση με τον Λέοντα παραπάνω, δίνει πολύ χώρο στους συνεργάτες της. Όμως, η ίδια δεν χάνει τον ρόλο της. Ικανή αρχηγός της ομάδας έχει την ικανότητα να διευθύνει με μαεστρία την "ορχήστρα". Μέσα από την πολλή δουλειά και προσπάθεια, κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της το κουτσομπολίστικο προφίλ του ALTER και να αποκτήσει ένα πιο infotainment προφίλ, όπου συνυπάρχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία. Σίγουρα αυτή η φόρμουλα της ταιριάζει, αν και η εκπομπή, Happy Day, σαν σύνολο μάλλον έχει αρχίζει να κουράζει. Εγώ θα την ήθελα σε κάτι πιο απογευματινό τέτοιου στυλ...

Κάτι για να κάνει τη διαφορά και την υπέρβαση, αφού έχει όλες τις ικανότητες...






Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Η σημερινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" έφτασε στο τέλος της!


Ραντεβού εδώ την επόμενη Τρίτη, με τον 15ο "Μοντέρ", για να "μοντάρουμε" παρέα όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε...


Μέχρι τότε να έχετε στο μυαλό και την ψυχή σας αυτό που είπε ο Πλάτωνας:




"Στόχευε για το φεγγάρι... ακόμη κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ' αστέρια"!


Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους επανηλθες‼️👌🏻Μας είχε λείψει η στήλη σου‼️😻 Άκρως ανανεωμένος και δημιουργικός‼️🔝💣 Καταπληκτική ιδέα‼️👏🏻✔️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο ωραία λόγια!!!
    Αύριο έρχεται και το δεύτερο μέρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !