10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ και η ανακοίνωση για τον...προσωρινό παρουσιαστή!


10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Νέα, δίωρη, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1, με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη, από τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, και κάθε μέρα στις 10:00. Ενημέρωση με στυλ διαφορετικό, προσεγγίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας, των συνανθρώπων μας της διπλανής πόρτας.


Με χαμογελαστά πρόσωπα, στυλ χαλαρό, αλλά και μάχιμο, με φόντο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις που τρέχουν. Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας και την ομογένεια, αναδεικνύοντας το θετικό πρόσωπο του ελληνισμού που προσπαθεί, δημιουργεί, αντιστέκεται…

Γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, άμεση επαφή με όλες τις πηγές του ρεπορτάζ, σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ανάλυση των εξελίξεων σε πολιτικό (και όχι μόνο…) επίπεδο.

Ό,τι συμβαίνει τώρα… Παντού και με ταχύτητα. 

Παρουσίαση: Νίκος Αγγελίδης, Χρήστος Παγώνης.

Αρχισυνταξία: Έφη Ζέρβα.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης.
Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Φούρλα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Άντζελα Ζούγρα, Γιώργος Καρυωτάκης, Ηλίας Κούκος, Ρούλα Κρικώνη, Αντριάνα Μπίνη, Αννίτα Πασχαλινού, Λία Ταρούση.

Σας ενημερώνουμε ότι, το χρονικό διάστημα από τις 9 έως και τις 20 Ιανουαρίου 2017, την εκπομπή θα παρουσιάζουν ο Χρήστος Παγώνης και ο Κώστας Λασκαράτος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: