Καλομοίρα:Για αυτό είπε «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για το RISING STAR...


Η Καλομοίρα,μετά από μακρά απουσία από την Ελλάδα,επέστρεψε φέτος για να αναλάβει τα backstage του σόου,Rising Star.Η τραγουδίστρια μιλά στο Secret για το σόου και για τον λόγο που είπε ''ναι'' στην πρόταση...

«Περνάω υπέροχα στο ''Rising Star''. Το να δουλεύεις με τον Γιώργο Λιάγκα είναι μοναδική εμπειρία. Είναι επαγγελματίας και πολύ ευγενικός και πιστεύω ότι είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα. Από την άλλη, είναι πραγματικά υπέροχο να συναντάς τους διαγωνιζoμένους στο backstage. Να γνωρίζεις από κοντά τα μεγάλα ταλέντα που έχουμε στην Ελλάδα, να ζεις μαζί τους τις δυνατές στιγμές του show και να μοιράζεσαι τα συναισθήματά τους».

Τι την έκανε να πει ''ναι'';

«Μου άρεσε πολύ το όλο ο concept του νέου αυτού μουσικού talent show. Είναι διαφορετικό και πολύ μπροστά για την εποχή του. Όπως θυμόμαστε, ξεκίνησα και εγώ από talent show και ήθελα να ζήσω από κοντά την εμπειρία του να κάνεις τα όνειρα κάποιου πραγματικότητα. Όπως και το ελληνικό κοινό βοήθησε να γίνουν τα δικά μου όνειρα πραγματικότητα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: