Απίστευτη στιγμή στο VOICE:Παίκτης έχει δώσει τραγούδι του στην Παπαρίζου κι αυτή δεν ήξερε ποιος είναι!-VIDEO


Στο χθεσινό επεισόδιο του THE VOICE,ένας από τους διαγωνιζόμενους ήταν  ο μουσικός και συνθέτης ,Μίλτος Ιωαννίδης.


Ο τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει το ''Θάλασσες'' του Δημήτρη Μητροπάνου,και κατάφερε να γυρίσει δύο καρέκλες ,της Έλενας και του Κωστή.Ωστόσο,όταν τέλειωσε το τραγούδι και πήρε τον λόγο η Έλενα ρωτώντας τον ποιος είναι και τι κάνει μουσικά,ήρθε μια...έκπληξη!

Ο Μίλτος Ιωαννίδης μαπαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει γράψει τραγούδι σε κάποιον,είπε ''σε σένα ,Έλενα,συνεργαστήκαμε μαζί στον τελευταίο σου δίσκο'',αφήνοντας την Έλενα...παγωτό.Της είπε, λοιπόν,πως είναι εκείνος που έγραψε το τραγούδι της,''Επιτέλους μόνη'',κι έτσι εκείνη σηκώθηκε ,τον αγκάλιασε και τον ευχαρίστησε για το τραγούδι που της εμπιστεύτηκε.Μάλιστα,τόνισε πως όταν το είχε ηχογραφήσει εκείνος δεν είχε πάει στο στούντιο κι έτσι δεν τον γνώρισε ποτέ.

Δες το video:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Markos Nomikos είπε...

Δηλαδή τώρα θέλουν να μας πείσουν ότι δεν ξέρουν τους στιχουργούς τους, τις κουμπάρες και τα μπατζανάκια και τους βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους ενώ έχουν γυρίσει οι καρέκλες. Μα για τόσο ανεγκέφαλους μας περνούν;