Το σήριαλ Ελληνικός τελικός για Εurovision 2017 συνεχίζεται.

0
Τελευταίες πληροφορίες που σήμερα διέρρευσαν φαίνεται πως άλλαξαν  και πάλι το σκηνικό για την φετινή μας εκπροσώπηση.
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε τελικώς επανήλθε το σκηνικό που λέει πως η  δημόσια τηλεόραση σκέφτεται  να επιστρέψει στην πρώτη της σκέψη και να διοργανώσει  Ελληνικό  τελικό  αλλά με έναν "ιδιαίτερο τρόπο", και με μια διοργάνωση η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια που επιχειρήθηκε να στηθεί ένα μεγαλειώδες show το οποίο από πολλούς κρίθηκε αυστηρά και που δεν έφερε και τα πολυαναμενόμενα νούμερα στη τηλεθέαση.
Συγκεκριμένα το τελευταίο σενάριο που έφθασε σήμερα στα αυτιά μας,και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μιλά για μια λιτή  βραδιά που θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση και θα περιέχει οπτικοποιημένα τα τραγούδια (video clips) τα οποία οι δισκογραφικές εταιρείες θα έχουν προτείνει στη διοίκηση της ΕΡΤ, οπού εκεί κοινό και "επιτροπή ειδικών' όπως έχουμε ξαναπεί θα αποφασίσουν για το τραγούδι και την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Κίεβο της Ουκρανίας τον προσεχή Μάιο.
Ονόματα και ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί με αποτέλεσμα τα σενάρια να είναι πολλά και διάφορες πλευρές προς χάριν δημοσιότητας να συνεχίζουν να εμπλέκουν εαυτούς στην υπόθεση.
Πολλά απ όσα διάφοροι διαρρέουν δεν έχουν ισχύ,ενώ υπάρχουν και καλλιτέχνες που "ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους". Το σίγουρο είναι πως έως πως η περίοδος των εορτών θα περάσει και η εικόνα θα ξεκαθαρίσει με το νέο χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !