Να ζήσεις tvnea και χρόνια πολλά!!!Χρόνια Πολλά! Χρόνια Ευτυχισμένα! Χρόνια γεμάτα επιτυχίες!1η Δεκεμβρίου σήμερα!Και το tvnea.com κλείνει 8 χρόνια λειτουργίας!8 Χρόνια γεμάτα επιτυχίες.Φέτος, είχα τη χαρά να ενταχθώ και εγώ στο δυναμικό του tvnea.com και να γίνω μέλος μιας δυνατής ομάδας, μιας απολαυστικής παρέας.Κατά τη γνώμη μου το μυστικό της επιτυχίας αυτού του site είναι οι άνθρωποι...Αφενός οι συντάκτες του, και αφετέρου οι αναγνώστες του. Οι πρώτοι, χάριν του πάθους, της όρεξης, της ζωντάνιας να ενημερώσουν, να κριτικάρουν, να μεταφέρουν έγκυρο ρεπορτάζ με σεβασμό, ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα.... Οι δεύτεροι, χάριν της στήριξης, της αγάπης, της εμπιστοσύνης τους!

Εγώ, ως μέλος του tvnea, αυτό που έχω λάβει και σας το μεταφέρω με όλη την ειλικρίνεια, που με διακατέχει, είναι η απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Το να έχεις τον πρώτο λόγο στα προσωπικά σου θέματα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λέξη είναι μεγάλη υπόθεση, και όσοι ανήκουν σε αυτόν τον χώρο ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ. Γιατί το να έχεις ελευθεροτυπία χωρίς καμία παρέμβαση και κατεύθυνση είναι μεγάλο προνόμιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, κλείνοντας, όλο το επιτελείο του tvnea.com για την τόσο όμορφη συνεργασία και την τόσο γόνιμη και υγιή ανταλλαγή απόψεων!Μα πάνω απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημιουργό αυτού του site, τον Γιώργο Πασχαλίδη, αφενός για την ευκαιρία που μου έδωσε, και αφετέρου για τη στήριξη και την πίστη στο πρόσωπό μου!Και φυσικά, όλους εσάς, που στηρίζετε με τόση αγάπη το tvnea και με τόση εμπιστοσύνη τους συντάκτες του!

Τα καλύτερα έρχονται....Και το tvnea θα είναι εδώ να τα μοιραστεί μαζί σας!ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: