Τα γενέθλια του TVNEA, εσείς και οι άνθρωποί του

Unknown
1
Η πρώτη μέρα του Χειμώνα, άλλη μια κρύα μέρα, άλλη μια γενέθλια μέρα. Μια μέρα κάπως χιονισμένη, παγωμένη, αλλά πολύ ζεστή και χαρούμενη για μας τους συντάκτες του TvNea και σας, τους αναγνώστες του. Άλλη μια γενέθλια μέρα του site που θα περάσουμε μαζί, όπως κάθε εορτάζων που καλεί φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο του για να μοιραστεί τη χαρά του τούτη την ιδιαίτερη μέρα γι' αυτόν.

Η συνεργασία μου με το site ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2015, για δες και εγώ καιρό που διάλεξα ο γουρλής να ξεκινήσω συνεργασία! Η ρουτίνα του Καλοκαιριού άλλαξε και τη θέση της έδωσε στη δουλειά και τη δημιουργικότητα και στο δημοψήφισμα σαφώς - βγήκε ο Παπαπέτρου από μέσα μου! Φυσικά, τόσο το κλίμα όσο και οι συνθήκες εργασίας ήταν εξ αρχής πολύ καλές, ιδανικές ακόμα και για επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία, γεγονός που σε γεμίζει με ακόμα περισσότερη όρεξη και διάθεση για δουλειά!

Το μεταξύ μας δέσιμο όμως, η συνεργασίας μας μεταξύ των συντακτών είναι κάτι ακόμα που σίγουρα θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος δημοσιογράφος. Με τον Γιώργο (σ.σ. Πασχαλίδη), τον Μανώλη, τον Άγγελος, τον Μιχάλη, την Έλενα, τον Αχιλλέα και τον Γιώργο που περνάμε αμέτρητες ώρες κουβεντιάζοντας και σχολιάζοντας τα mediaκά -και μη- νέα, είναι παιδιά και συνεργάτες με κατανόηση, και πραγματικό κέφι, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν και φυσικά παιδιά με γερό στομάχι, απαραίτητο γι' αυτή τη δουλειά!

Το TvNea.com, λοιπόν, συνδυάζει όλα τα παραπάνω! Mediaκό, αλλά και μη, ιδιαίτερο, καινοτόμο, γεμάτο με πολλές συνεντεύξεις και αποκλειστικότητες, μα πάνω απ' όλα με έγκυρο ρεπορτάζ και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες. Άλλωστε αυτά δεν τα λέμε εμείς, τα λέτε εσείς όλα αυτά τα 8 χρόνια δημιουργίας και ενημέρωσης!


Χρόνια πολλά TVNEA! Χρόνια πετυχημένα γεμάτα καλά διασταυρωμένες αποκλειστικές πληροφορίες!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ TVΝΕΑ!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !