Από τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,στο Traction...

0

Το νέο επεισόδιο του Traction ξεκινά με μια συνάντηση δύο καλών φίλων από τα παλιά, που έχουν το ίδιο πάθος για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον πολυσύνθετο και δημοφιλή ηθοποιό, Γιώργο Νινιό.
 


Το ραντεβού δίνεται με αφορμή το νέο Audi Q2, που διαθέτει πληθώρα κινητήρων οι οποίοι ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και τεχνολογία αιχμής, που έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στους δύο ...παλιόφιλους. Περισσότερα επί της οθόνης,σήμερα, Κυριακή,4 Δεκεμβρίου,στις 16:30!

Αναλυτικά τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
Porsche Cayman Boxter 718: Η Porsche παρουσίασε στην εντυπωσιακή περιοχή του Μέλανος Δρυμού (Black Forest) της Γερμανίας, το πρώτο της μοντέλο με δίλιτρο και τετρακύλινδρο Turbo κινητήρα και το Traction ήταν παρών σε αυτή τη μαγευτική συνεύρεση.

Opel Corsa Innovation: Η Opel παρουσιάζει το δημοφιλές Corsa σε μια καινοτόμα και πλούσια έκδοση, με εξοπλισμό και τεχνολογία τελευταίας εξέλιξης που συνδυάζονται με τιμή που συνήθως συναντάμε στις βασικές εκδόσεις των μοντέλων.

Ford KA+: Όπως φαίνεται και από το+ ,το ΚΑ μεγάλωσε, οπότε με αυξημένους χώρους και περισσότερη τεχνολογία έρχεται για να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου και να παραμείνει ένα από τα διαχρονικά μοντέλα της Ford.

Piaggio Medley 150 :Με 125 ή 150 κ.εκ., το Medley είναι το εντελώς νέο μοντέλο της Piaggio, που διαθέτει όσα χρειάζεται για να κυριαρχήσει στα αστικά Scooter με μεγάλους τροχούς.

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα: Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν τη μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας, ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ' όψιν μας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !