«The Mummy»: O Tom Cruise στην πιο τρομακτική αναβίωση του θρύλου

Unknown
0

Το πρώτο trailer της ταινίας «The Mummy», σε σκηνοθεσία Alex Kurtzman, παρουσίασε η Universal Pictures. Ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του θρύλου της μούμιας που συναρπάζει πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια.


Στην υπόθεση του έργου, η αρχαία βασίλισσα (Sofia Boutella) που βρισκόταν για αιώνες ασφαλής θαμμένη κάτω από την έρημο, ανασύρεται στην επιφάνεια και μαζί της έρχεται η εκδίκησή της για το πεπρωμένο που της στερήσανε.


Το καστ της ταινίας εκτός του Tom Cruise συμπεριλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Russel Crow, την εντυπωσιακή και δυναμικά ανερχόμενη Sofia Boutella (Kingsman, Star Trek Beyond), η οποία αναλαμβάνει τον ιστορικό ρόλο της πρώτης στην ιστορία θηλυκής Μούμιας, τους Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World) και Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson).


Σύμφωνα με δηλώσεις του Jons Spaihts, ενός εκ των δύο σεναριογράφων, πρόκειται για την πρώτη ταινία της Universal, η οποία θα αφορά τη μούμια και «θα έχει πραγματική δύναμη να τρομάξει τους θεατές».

Την ίδια άποψη έχει και ο Russell Crowe, ο οποίος δήλωσε πως «η ταινία, η οποία είναι σχεδιασμένη να τρομάξει, δεν θα είναι η κλασική περιπέτεια δράσης που μπορεί να περιμένει το κοινό».Η ταινία «The Mummy» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2017.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !