Αφροδίτη Γραμμέλη εναντίον Καλομοίρας:Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πετύχεις τώρα να κάνεις καριέρα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Τα βέλη της στην Καλομοίρα έριξε αυτήν την φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την στήλη της στο περιοδικό «Down Town»
.
Η τηλεκριτικός, με καυστικά σχόλια απευθύνεται στην τραγουδίστρια λέγοντας : « Τώρα που νομίζαμε ότι είμαστε για τα καλά στα Βάθη της Εποχής των Μνημονίων, εμφανίστηκες και πάλι από την Αμερική να μας πείσεις για το αντίθετο: ότι στην τηλεόραση, ό, τι κι αν συμβεί, το κοντέρ είναι κολλημένο στην προηγούμενη δεκαετία. Ο λόγος όμως που γράφω αυτήν την επιστολή είναι γιατί προσπαθώ να καταλάβω για ποιον ακριβώς λόγο αποφάσισες να πάρεις τρία παιδία και όλη σου την οικογένεια και να μετακομίσεις από την Αμερική προκειμένου να συμμετάσχεις σε ένα τηλεοπτικό show στην ελληνική τηλεόραση».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Γιατί, Καλομοίρα μου, χρυσό κορίτσι, αγνό και υπέροχο πλάσμα, αλλά ειλικρινά, είσαι και εσύ παιδί των realities που εν μια νυκτί γίνονταν φίρμες τραγουδώντας σουξέ που κανείς δεν θυμάται πλέον».

Και κατέληξε: «Το να ξεσηκώνεις όλη σου την οικογένεια όμως, Καλομοίρα, για να γίνεις και εσύ κομμάτι του συστήματος, το οποίο πλέον δεν έχει να σου προσφέρει το παραμικρό, είναι πραγματικά ανεξήγητο. Αν δεν κατάφερες να κάνεις την καριέρα που ήθελες ενώ ήσουν στα realities, αν δεν το πέτυχες με τη συμμετοχή σου στη Eurovision, αλλά ούτε ακόμη όταν βγήκες από την τούρτα γενεθλίων του Διονύση Σαββόπουλου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το πετύχεις τώρα, αλήθεια; Εκτός αν τελικά έμεινε ένα υπόλοιπο ματαιοδοξίας ανικανοποίητο ή μια ελπίδα ότι μπορεί, τώρα που ωρίμασες έχοντας τρία παιδιά και έχοντας μείνει και ένα χρονικό διάστημα εκτός, να πετύχεις κάτι διαφορετικό. Ίσως νιώθεις ότι το να δίνεις το παρών στα παρασκήνια του Rising Star θα είναι αυτό το οποίο θα σου δώσει ό, τι σου λείπει αυτή την περίοδο. Γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια νέα γυναίκα που ξαφνικά γίνεται μητέρα τριών παιδιών θέλει και εκείνη τις ανάσες της. Αυτό είναι όχι μόνο κατανοητό, αλλά και σεβαστό. Μόνο μην πιστέψεις και πάλι σε φρούδες τηλεοπτικές υποσχέσεις, Καλομοίρα…».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τραγικη απλα της ευχομαι να σταματησει να γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι κυρια Γραμμελη ανθρωπους με ταλεντο και αστερι τους φωναζουν απο Αμερικη για τηλεοπτικη προταση, ενω αλλους που μενουν εδω και τριγυρνανε ως τηλεοπτικοι μαιντανοι απο εκπομπη σε εκπομπη (οπως εσεις) δεν τους φωναζουν ουτε καν για πανελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !