Γιώργος Χατζηπαύλου:«Στο stand-up comedy γράφεις το κείμενο κομμάτι κομμάτι...»


O Γιώργος Χατζηπαύλου είναι ένας κωμικός ηθοποιός που ασχολείται με επιτυχία με το stand-up comedy .Ο ίδιος ,μιλώντας στο περιοδικό ,Mytv,και τη Βίκυ Διαμάντη,αναφέρεται σε αυτό το είδος κι εξηγεί ,μεταξύ άλλων, πώς στήνεται μια τέτοια παράσταση...

Πώς στήνεται μια παράσταση stand-up comedy;

''Δεν στήνεις μια παράσταση stand-up comedy σαν ένα σύνολο.Γράφεις το κείμενό σου κομμάτι κομμάτι. Από κει και πέρα, τα βάζεις σε μια σειρά που εσύ κρίνεις ότι είναι λειτουργική .Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πεδίο όσον αφορά τα κείμενα.Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να φανεί αστείο.Εννοώ ότι ένας εξωστρεφής άνθρωπος λέει αστεία πράγματα , οι κωμικοί λένε τα πράγματα αστεία''.

Στη ζωή σας έχετε χιούμορ;

''Έχω χιούμορ στη ζωή μου,χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις,αλλά δεν το κοινοποιώ έξω από το περιβάλλον μου, τους οικείους μου.Δεν είμαι μια κινητή μηχανή που λέει αστεία,σε καμια περίπτωση''.

Το stand- up comedy είναι ένα ιδιαίτερο είδος παράστασης...

''Έχει μια πολύ συγκεκριμένη φόρμα.Ιδιαίτερο μπορεί να είναι για κάποιο που δεν έχει ξαναδεί.Έχει μια πολύ συγκεκριμένη δομή και πολύ απλή ως προς το στήσιμο της παραγωγής''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: