Εξελίξεις στο Παζάρι του Skai...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μπορεί να έρχεται… από τα παλιά, αλλά θα είναι εντελώς καινούργιο και δεν θα θυμίζει τίποτα από την προηγούμενη εγχώρια τηλεοπτική θητεία του. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και το όνομά του θέλουν να αλλάξουν…!


Ο λόγος για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που απέκτησε ο ΣΚΑΪ, το «Let’s make a deal» που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1963 και συνεχίζει έως σήμερα να προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα το είχαμε δει και σε μία… παραλλαγή του ως «Το μεγάλο παζάρι», ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει ανανεωμένο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.
Και μπορεί τα στελέχη του ΣΚΑΪ να μην έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο τίτλος του -καθώς δεν επιθυμούν να βγει ως «Το μεγάλο παζάρι»- αλλά αποφάσισαν και έκλεισαν με το πρόσωπο που θα βρεθεί στο «τιμόνι» του.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι την παρουσίαση θα αναλάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να δώσει πολλά δώρα. Κι όταν λέμε «πολλά» το εννοούμε καθώς έτσι απαιτεί το concept του διάσημου τηλεπαιχνιδιού και θέλουν να πραγματοποιήσουν και στο κανάλι του Φαλήρου.

 Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο και το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου θα βγει στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ με τον έως τώρα προγραμματισμό θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού…!

 newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !