Καγιά για SHOPPING STAR:«Είναι μια ιδέα που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα»


Η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει κάθε μεσημέρι το SHOPPIN STAR.Ωστόσο,μπορεί η τηλεόραση να μην ήταν στόχος της, αλλά τα κατάφερε και με το παραπάνω...

«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε για όλα. Είχα την τύχη τα πέντε χρόνια που έκανα τηλεόραση να ασχοληθώ με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ήταν χρόνια γεμάτα από ανθρώπους που γνώριζαν πολύ καλά το αντικείμενο, από ωραίες στιγμές και δυνατές εμπειρία. Το βίωσα όμορφα όλο αυτό, αλλά είπα τώρα πια να κάνω μόνο κάτι που ως ιδέα κουμπώνει καλύτερα σε μένα. Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση, αλλά η μόδα. Το ''Shopping star'' είναι ένα φρέσκο format, μια ιδέα που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Σε μια Ελλάδα που πονάει τα τελευταία επτά χρόνια και δεν μπορείς να πας για shopping επειδή δεν υπάρχει χρόνος αλλά ούτε και χρήμα, είναι ευλογία να σου λένε "πάρε 400 ευρώ και πήγαινε να ψωνίσεις". Τα ρούχα που επιλέγουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στην εκπομπή τα κρατούν, δεν τα επιστρέφουν. Ας μη δαιμονοποιούμε τις αγορές. Είναι μια ανάσα για να ξεσκάσεις λίγο. Είναι ωραίο πράγμα να ψωνίζεις και να μη νιώθεις τύψεις».

Πρώτο Θέμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

To οτι επιβραβευβεται με συμπαθητικα νουμερα το απολυτο τηλεοπτικο τιποτα λεει πολλα