Μάθε τα πάντα για την αποψινή πρεμιέρα του #RisingStarGr .Δείτε τους συμμετέχοντες του 1ου LIVE

0
Το “Rising Star”, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργούς συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00.
Αυτό που διαφοροποιεί το “Rising Star” από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”,  κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets). Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε 18 live επεισόδια με πολύ τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.
Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του “Rising Star Greece”, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.
Δείτε πρώτοι τους συμμετέχοντες του 1ου LIVE του Rising Star



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !