Δέσποινα Βανδή για RISING STAR:«Ο κόσμος είναι η πέμπτη καρέκλα...»

0

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ το RISING STAR του Αnt1 σηκώνει αυλαία,και η κριτική επιτροπή είναι έτοιμη να δώσει τη δική της ψήφο,θετική ή αρνητική.
Η Δέσποινα Βανδή,που είναι στην καρέκλα του κριτή,μιλά στο ''mikrofwno'',κι αναφέρεται στο νέο αυτό σόου...

Τι διαφορετικό θέλεις να δεις από τους φετινούς συμμετέχοντες; 

''Σε αυτό το παιχνίδι, το διαφορετικό είναι πως παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Εμείς για κάποιους παίκτες συμφωνήσαμε ομόφωνα να βρεθούνε μπροστά στον τοίχο και σε κάποιους διαφωνήσαμε. Έχω την περιέργεια να δω κατά πόσο τις Κυριακές που θα βρεθούνε μπροστά στον τοίχο αυτοί οι παίκτες ,ήταν σωστό το κριτήριο του ενός ή του άλλου. Όχι στην ομοφωνία, στη διαφωνία. Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι τους βλέπουμε και δεν ακούμε μόνο τις φωνές, που σημαίνει πως βλέπουμε και πώς εκφράζεται ο καθένας όταν τραγουδάει. Από το πώς θα κινηθεί το σώμα, το χέρι, τα μάτια, όλα. Πώς αισθάνεται κάποιος. Την ακούς την ψυχή κάποιες φορές μέσα στη φωνή, αλλά σημασία έχει να τον κοιτάς στα μάτια τον άλλο και να το εισπράττεις αυτό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα πάρει την ανταγωνιστική του μορφή, από το σημείο και μετά που θα δημιουργηθούν οι ομάδες, μπαίνει και ο ανταγωνισμός ανάμεσά μας''.

Άρα θα πρέπει να κερδίσουν και τον κόσμο. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά, κάτι που μάλλον ισχύει κι έξω από το παιχνίδι...

''Ακριβώς. Ο κόσμος είναι η πέμπτη καρέκλα και με την μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο μέλλον ο κόσμος θα τους κρίνει, τη δουλειά τους, την καριέρα τους. Κι αυτό είναι πολύ καλό να το καταλάβουν από τώρα. Εμείς πιο πολύ θα είμαστε για να βοηθήσουμε. Θέλω να δω αν οι απόψεις μου συμφωνούν με αυτές του κοινού, με ενδιαφέρει αρκετά, όπως προείπα''.

Αν έρθετε σε «κόντρα» με τον κόσμο, τότε τι γίνεται; Αν υπάρχει «διαφωνία» μεταξύ σας και του κοινού, υπάρχει απογοήτευση στον κριτή; 

''Όσο και να έρθω σε κόντρα και διαφωνία, αυτό που επικρατεί σε αυτό το παιχνίδι είναι η άποψη του κόσμου. Και όχι, δεν υπάρχει απογοήτευση, γιατί υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να συγκινούν κάποιον τηλεοπτικά που το βλέπει, και άλλο μπορεί να βλέπω εγώ εκείνη τη στιγμή επάνω στη σκηνή''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !