Αποστόλης Τότσικας:«Είναι υπεραρκετή η τέταρτη χρονιά για να κλείσει το ΜΠΡΟΥΣΚΟ»


Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί για 4η σεζόν,υποδυόμενος τον- θρυλικό πια- Σήφη, στη σειρά του ΑΝΤ1,''Μπρούσκο''.Ο ηθοποιός,μιλώντας στο περιοδικό,''Τηλεόραση'',αναφέρεται στο σίριαλ,το αν πρέπει να πάει 5η σεζόν αλλά και την εξέλιξη του σεναρίου...

Έχει ειπωθεί ότι φέτος είναι η τελευταία χρόνια του «Μπρούσκο». Έχεις σκεφτεί πώς θα είναι η ζωή σου μετά;

''Ναι βέβαια, όπως κάθε φορά που τελειώνει κάποια δουλειά. Ελπίζω ο κόσμος να αγαπήσει έτσι και τις επόμενες δουλειές μου. Τώρα, από κει και πέρα, νομίζω ότι είναι υπεραρκετή η τέταρτη χρονιά για να κλείσει η σειρά. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο πιστεύω εγώ, δεν μας έχουν πει κάτι επίσημο ακόμα. Υπάρχουν πολλά σχέδια μετά τη σειρά και δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι καθημερινό, όπως αυτή. Ελπίζω η επόμενη να είναι σε πιο λογική βάση γιατί το καθημερινό έχει πολλές απαιτήσεις. Τώρα το ελπίζω, από την άλλη δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται''.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; 

''Θα δείτε να γίνονται πολλές βεντέτες. Θα αρχίσει να αγριεύει πολύ το πράγμα, γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο πιο κωμική η κατάσταση, και για μένα καλύτερα. Άλλο να υπάρχει ένα κομμάτι κωμικό και κάποιοι ρόλοι και άλλο να είναι όλη η πλοκή έτσι. Νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να γυρίσει στο πιο δραματικό. Βέβαια, δική μου αίσθηση είναι αυτή. Οι άνθρωποι που δουλεύουν το σενάριο ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να γίνει''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: