Παύλος Ορκόπουλος:«Οι συμπεριφορές που συμβαίνουν στo ΣΟΪ αγγίζουν την ελληνική πραγματικότητα»


Ο ηθοποιός ,Παύλος Ορκόπουλος,πρωταγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν στη σειρά,Το σόι σου,όπου υποδύεται τον Μενέλαο.Ο ίδιος μιλά για το σίριαλ και τον ρόλο του...

Τόσο ήπιος χαρακτήρας, ο Μενέλαος πώς την ανέχεται την Αλεξάνδρα; 

«Εδώ ισχύει αυτό που λέμε "τα ετερώνυμα έλκονται". Μου λένε πολλοί, και της τα μεταφέρω της Μίρκας και γελάμε, "πώς την αντέχεις, εγώ θα τη χώριζα", αλλά τελικά τους αρέσει αυτό το ζευγάρι. Η αγάπη, όταν είναι αμοιβαία και αληθινή, είναι εγγύηση σε μια σχέση. Συμπεριφέρεται έτσι η Αλεξάνδρα έχοντας τη σιγουριά αυτής της αγάπης, και ο Μενέλαος γι' αυτό υπομένει τις ιδιοτροπίες της. Και η ζωή του είναι συναρπαστική, δεν πλήττει ποτέ!».

Είτε πιο λαϊκή είτε πιο αστή, το στερεότυπο της «κακιάς» πεθεράς είναι, πιστεύετε, βγαλμένο από τη ζωή; 

«Νομίζω πως ναι. Γενικά όλες οι συμπεριφορές που συμβαίνουν στα δύο σόγια αγγίζουν την ελληνική πραγματικότητα και αυτό είναι που αρέσει εν τέλει. Δεν είναι δήθεν. Βλέπουμε συμπεριφορές που πατάνε πάνω στην ελληνική οικογένεια. Μου λένε γονείς, και το βρίσκω πολύ όμορφο, "βλέπουμε τη σειρά με τα παιδιά μας, όλοι μαζί". Πιάνει όλη τη γκάμα η σειρά, από μικρά παιδιά ως παππούδες».

Πηγή: Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: