O Κώστας Μακεδόνας για τους συμμετέχοντες του Rising Star: Τα παιδιά δεν πρέπει να περιμένουν να γίνουν οι νέοι Νταλάρες και Αλεξίου....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Μακεδόνας
Ο Κώστας Μακεδόνας μιλά για την συμμετοχή του στο Rising Star.



«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα πάρω μέρος στο σόου, γιατί τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Αντώνης Ρέμος είναι ψίλοι μου και νιώθω ότι είμαι σε μια παρέα. Πλέον έτσι αισθάνομαι και με τον Χρήστο Μάστορα. Μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να πάρω μέρος σε τάλεντ σόου, ωστόσο η άλλη μου δουλειά, εκείνη του πιλότου, δεν με άφηνε να το πραγματοποιήσω. Τώρα δεν έχω τις πτήσεις στο εξωτερικό και έτσι είπα αμέσως το "ναι" στον ΑΝΤΙ και στον φίλο μου Τζώνη Καλημέρη που με πίεζε να συμμετάσχω» λέει ο Κώστας Μακεδόνας στην «Espresso» λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα και συμπληρώνει:

«Το παιχνίδι είναι πρωτοποριακό και αξιοκρατικό, γιατί ο κόσμος έχει τη δύναμη. Θα έλεγα ότι διαφέρει από τα άλλα σόου, γιατί οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σταρ σε όλα τους, όχι μόνο στη φωνή. Κακά τα ψέματα, η σκηνή θέλει ενέργεια και πολλοί ερμηνευτές έχουν κάνει καριέρα με φωνή όχι τόσο χαρισματική».

«Παιδιά 45 ετών με απίστευτο ταλέντο! Εύχομαι μέσα από την εκπομπή ένας μουσικοσυνθέτης να τα εμπιστευτεί και να γράψει γι' αυτά ωραία τραγούδια. Αλλά θα πρέπει να τονίσω και κάτι. Τα παιδιά δεν πρέπει να περιμένουν να γίνουν οι νέοι Νταλάρες και Αλεξίου μέσα από το σόου. Εδώ απλώς έχουν μια ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, όλα τα επαγγέλματα είναι κορεσμένα και για να διαπρέψει κανείς θέλει πολλή δουλειά. Θα ανέβουν ένα ένα τα σκαλοπάτια. Η δισκογραφία δεν ανθεί και τα κέντρα λειτουργούν πλέον δύο μέρες την εβδομάδα. Η μουσική όμως είναι ένας όμορφος δρόμος με όνειρα και θέλει πολλή αγάπη. Αλλά σε ταξιδεύει υπέροχα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !