Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Χρήστου Νέζου στον Αnt1...


Ο ΑΝΤ1 και ο Χρήστος Νέζος μάς ταξιδεύουν στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη και την Αμαρυλλίς, αύριο, Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου. στις 16:00, σε μια εκπομπή που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη μουσική.Αυτή τη φορά το πιο διάσημο και όμορφο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό Πειρατικό Καράβι το οποίο βρίσκεται στις όχθες του Ξωτικοποταμού του Μύλου. Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται στο «Καράβι των Πειρατών» με πρωταγωνιστές τον Αϊ Βασίλη, τους πειρατές, τον Χρήστο Νέζο και τον Κώστα Μαρτάκη. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον Αεροπειρατή και τους πειρατές του για να βρουν την απαχθείσα Αμαρυλλίς και για να ανακαλύψουν τον καλά κρυμμένο θησαυρό του Αϊ-Βασίλη.


Στο παραμυθένιο σκηνικό του Μύλου των Ξωτικών, ο Κώστας Μαρτάκης και η Αμαρυλλίς μιλούν για τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα και τραγουδούν ζωντανά πολλές επιτυχίες. Μαζί τους θα είναι και η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου.


«Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών» με τον Κώστα Μαρτάκη και την Αμαρυλλίς, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 16:00 με τον Χρήστο Νέζο. 
Ακολουθήστε τους σε αυτό το παραμυθένιο και μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι …


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: