Netflix: Θα επιτρέπει το download σειρών και ταινιών για παρακολούθηση offline

Unknown
0

H διάσημη υπηρεσία video streaming, Netflix, πρόσθεσε μια επιλογή που επιτρέπει στους συνδρομητές να κατεβάζουν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες χωρίς επιπλέον κόστος, σε φορητές συσκευές για να μπορούν να τις δουν χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ.


Το Netflix είχε υποδείξει μέσα στους τελευταίους μήνες ότι θα προσθέσει μια επιλογή offline θέασης, καθώς η συγκεκριμένη αγορά αποκτά όλο και περισσότερους «παίκτες». Ενδεικτικά, το Prime Video της Amazon έχει αυτή την επιλογή εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Αν και η νέα επιλογή, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη, είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές, θα είχε μεγαλύτερη απήχηση σε αγορές όπως η Αφρική και η Ασία, που η πρόσβαση στο Ίντερνετ δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η διεθνής αγορά εξελίσσεται στην κύρια «ατμομηχανή» ανάπτυξης για το Netflix, καθώς από ένα σύνολο 86,7 εκατ. συνδρομητών, από τις ΗΠΑ προέρχονται τα 47,5 εκατ. Η αύξηση των συνδρομητών στις ΗΠΑ επιβραδύνεται, τη στιγμή που στο εξωτερικό αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν το Reuters και το BBC, δεν είναι όλο το περιεχόμενο του Netflix διαθέσιμο για download ακόμα, ωστόσο μεταξύ των σειρών που είναι περιλαμβάνονται σειρές του ίδιου του Netflix, όπως το Stranger Things, το The Crown και το Narcos. Περισσότερα αναμένεται να καταστούν διαθέσιμα σύντομα.

naftemporiki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !