Η Nτορέττα δηλώνει:«Φοβάμαι να μιλήσω για το ΠΑΖΑΡΙ μέχρι να μπω στο στούντιο...»

0
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν βλέπει την ώρα που θα αρχίσει το νέο, καθημερινό παιχνίδι στο κανάλι του Σκάι...

«Υγεία, αισιοδοξία και δύναμη». Αυτή είναι η ευχή της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το 2017. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια περιμένει πώς και πώς τη νέα χρονιά, αφού ετοιμάζεται να παίξει «Το Μεγάλο παζάρι» με τους τηλεθεατές του Σκάι.

«“Το μεγάλο παζάρι” ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που έβλεπα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου άρεσε, γιατί μοίραζε πολλά δώρα. Αυτό θέλω να κάνω και εγώ. Να μοιράσω όσο περισσότερα δώρα μπορώ στον κόσμο, σαν να ήμουν η νονά του (γέλια). Οι συζητήσεις μου με τον Σκάι και τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Άλκηστη Μαραγκουδάκη, είναι σε πολύ θετικό σημείο. Οι κουβέντες μας είναι ιδιαίτερα ζεστές, αλλά, να σας πω την αλήθεια, φοβάμαι να σας μιλήσω για την παραγωγή μέχρι να μπω στο στούντιο και να αρχίσω να ανοίγω τις... κουρτίνες. Ύστερα από όσα ζήσαμε με τις άδειες στα κανάλια και με το Συμβούλιο της Επικρατείας, νιώθω ότι στην Ελλάδα τα πάντα πλέον είναι στο αέρα, και, αν πραγματοποιηθεί εν τέλει μια δουλειά, πρέπει να είσαι ευγνώμων» ,δηλώνει μιλώντας στην εφημερίδα,Espresso, η οποία θα κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τα δύο αγόρια της, τον 12χρονο Διονύση και τον 11χρονο Φίλιππο.

Τα γυρίσματα της παραγωγής είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν τον Ιανουάριο και θα βγει στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο. Το τηλεπαιχνίδι που αγαπήθηκε και στην Ελλάδα θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το 1963
Ο Σκάι θα «ζωντανέψει» το τηλεπαιχνίδι «Let’s make a deal», που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στην τηλεόραση το 1963 και συνεχίζει έως σήμερα να προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, με άλλη οπτική ματιά. Το «Μεγάλο παζάρι» δεν θα αλλάξει τον κεντρικό άξονά του, θα το δούμε όμως ανανεωμένο και φρέσκο.

Αυτή την περίοδο η Ντορέττα πρωταγωνιστεί στην παράσταση, «Οι από πάνω», του Νίκου Μουτσινά, που μάλιστα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Πάσχα, αφού γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !