Όλοι θέλουν να κλείσει το MEGA!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολύ συζήτηση είχε γίνει για τη δήλωση του Φώτη Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής τον Αύγουστο ότι για το «MEGA φταίνε οι μέτοχοι και όχι η κυβέρνηση»! Αφορμή τότε ήταν και σχετική αναφορά του Μανώλη Καψή από το δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε το κανάλι από την αδειοδοτική διαδικασία.

Παρόλα αυτά το κανάλι μετά από 5 μήνες εξακολουθεί να υφίσταται και να εκπέμπει… Αλλά παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις ήταν ευνοϊκές… οι μέτοχοι δεν αρπάζουν την ευκαιρία για να ξαναβάλουν σε λειτουργία το σταθμό.

Το θέμα λοιπόν, μετά από τόσους μήνες δεν είναι ότι «κινδυνεύει» να δικαιωθεί ο Φώτης Μπόμπολας που υποστήριζε στην ουσία ότι οι μέτοχοι εγκατέλειψαν το MEGA… Υπάρχει και χειρότερο! Ποιο είναι;

Όλοι μαζί, δηλαδή οι μέτοχοι του MEGA που ταυτόχρονα είναι και μέτοχοι στην DIGEA, να αποφασίσουν ότι αφού το κανάλι δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του στον πάροχο, μετά από τις επανωτές επιστολές, τα εξώδικα κοκ… να αποδυναμώσουν το σήμα του. Όλοι μαζί όμως!

Προφανώς υπάρχουν καναλάρχες στην DIGEA που δεν επιθυμούν να έχουν το MEGA στα πόδια τους… Και δεν είναι μόνο ένας, δηλαδή μόνο ο Θοδωρής Κυριακού του ΑΝΤ1 που σαφώς όποιος τον γνωρίζει θα επιβεβαιώσει ότι θα προτιμούσε να είναι μόνος του στην αγορά ή στην καλύτερη με άλλους τρεις, όπως αρχικά σχεδίαζε η κυβέρνηση! Και οι υπόλοιποι δεν θέλουν πια το MEGA στα πόδια τους… ούτε το STAR, ούτε ο ΣΚΑΙ, ούτε ο ALPHA… όλοι θέλουν μεγαλύτερο κομμάτι από τη διαφημιστική πίττα. Άλλωστε όμως το ίδιο δεν θα έκανε και το MEGA, αν κάποιος από τους υπόλοιπους είχε το ίδιο πρόβλημα;

Ή ανάποδα, ποιος θα τολμούσε να βγάλει το MEGA από τη μέση, εάν οι μέτοχοί του το στήριζαν και ο σταθμός λειτουργούσε κανονικά… κι ας χρωστούσε στον πάροχο!

Δυστυχώς λοιπόν το πρόβλημα του MEGA – κι αυτό ήταν σαφές από την αρχή, είναι οι μέτοχοί του! Δεν είναι ούτε η κυβέρνηση ούτε ο ανταγωνισμός. Αν οι μέτοχοι ήθελαν να το στηρίξουν ή ακόμη κι αν δεν ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν διευκολύνει για να τους διαδεχθεί ένα νέο μετοχικό σχήμα… και τότε καμία κυβέρνηση και κανένας ανταγωνισμός δεν θα «κουνιόταν»!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !