Τα τρία σενάρια του Μπόµπολα για την επαναλειτουργία του Mega

Unknown
0
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία διαφορετικά σενάρια τα οποία, σύµφωνα µε τον ίδιο, µπορεί να οδηγήσουν στην επανέναρξη λειτουργίας του Mega ανέπτυξε ο Φώτης Μπόµπολας στους περίπου 25-30 εργαζοµένους του καναλιού που συνάντησε στα γραφεία του Πήγασου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίµα µεν, καθώς ο µεγαλοµέτοχος του καναλιού φρόντισε ακόµα και να προσφέρει σάντουιτς και αναψυκτικά στους απλήρωτους υπαλλήλους του, ωστόσο τα αποτελέσµατά της δεν τους άφησαν ενθουσιασµένους. Απλώς αναπτέρωσαν σε έναν βαθµό τις ελπίδες τους, καθώς ο κ. Μπόµπολας τους ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να βάλει ο ίδιος 1.000.000 ευρώ για την πολυσυζητηµένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τηλέτυπος Α.Ε.

Τα σενάρια στα οποία αναφέρθηκε µε πολύ γενικό τρόπο είναι τα εξής, µε τη σειρά που ο ίδιος τα κατέθεσε:

1.Χωρίς να κατονοµάσει πρόσωπο, µίλησε για την εµπλοκή και τέταρτου µετόχου στο Mega. Από τη διατύπωση άπαντες κατάλαβαν ότι αναφερόταν στον Ιβάν Σαββίδη και στην πιθανότητα να συνεισφέρει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

2.Επανέφερε το παλαιότερο σενάριο της εµπλοκής του ∆ηµήτρη Μάρη, το όνοµα του οποίου είχε ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως και εκείνο του κ. Φιλιππόπουλου, αλλά ουδέποτε το σενάριο αυτό ευοδώθηκε.

3.Το επόµενο σενάριο, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε «έκτακτης ανάγκης», προβλέπει χρηµατοδότηση του καναλιού από τους δύο εκ των τριών µεγαλοµετόχων του. Στην περίπτωση αυτή, άφησε να εννοηθεί πως, εκτός από τον εαυτό του, εννοεί και την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Πάντως, και στα τρία σενάρια που ανέφερε ο Φώτης Μπόµπολας, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φιλικός µε τους εργαζοµένους, απέφυγε συστηµατικά να κάνει λόγο για οποιοδήποτε όνοµα. Φρόντισε απλώς να κάνει τις διατυπώσεις του µε τέτοιο τρόπο που οι εργαζόµενοι να αντιληφθούν σε ποια πρόσωπα αναφερόταν. Και ενώ οι απλήρωτοι δηµοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί περιµένουν ακόµα την καταβολή δύο µισθών, για την οποία τους είχε διαβεβαιώσει ο Π. Ψυχάρης ότι θα γινόταν αυτή την εβδοµάδα, επισηµαίνουν και στην κλειστή τους οµάδα στο facebook ότι στο τέλος ∆εκεµβρίου, εφόσον δεν έχουν πάρει κάποια χρήµατα, θα τους οφείλονται οκτώ µισθοί και το δώρο των Χριστουγέννων.

Ειδικά το τελευταίο, πάντως, αισιοδοξούν πως και λόγω της νοµοθεσίας θα καταφέρουν να το εισπράξουν. Για προχθές, πάντως, είχαν προγραµµατίσει νέα συνάντηση έξω από τα γραφεία µίας από τις τράπεζες στις οποίες είναι δεσµευµένοι οι λογαριασµοί του καναλιού, ενώ δεν προχώρησαν στην προγραµµατισµένη συνέντευξη Τύπου.



parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !