Ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεσπά για το Mega: «Δεν έχω πάρει δραχμή κι έχω πληρώσει 6.800 ευρώ»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Κανείς δεν θα ξεχάσει την παρέμβασή του στο δελτίο του Mega και την κόντρα του με τη Μαρία Σαράφογλου. Ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε στη Μαρκέλλα Σαράιχα στο aixmi.gr για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το μεγάλο κανάλι, αλλά και τα χρήματα που του χρωστάει η εταιρία παραγωγής. «Έχω κόψει τριάντα χιλιάδες τόσο ευρώ στην Άνωση, έχω φορολογηθεί 6.800 ΦΠΑ επειδή έπαιξα στο Mega, έκανα το λάθος να παίξω στο Μega πριν από 2,5 χρόνια, τελευταία χρονιά πρωταγωνιστής, μου έχει στοιχίσει 10.000 σε φόρους και ΦΠΑ αυτή η ιστορία. Δηλαδή πληρώνω το Μega ακριβά από το μεγαλύτερο πάθος του κόσμου».

«Απορώ με το θράσος των ιδιοκτητών του Mega, αλήθεια δεν ντρέπονται; Βγάζουν αυτά τα σποτάκια εδώ και τόσους μήνες σα να μιλάνε σε κωφούς, τυφλούς ή σε τελείως άσχετους. Το Mega κόλλησε σε ένα γενικό κλίμα, που πήγε να πει ότι το έθιξε η κυβέρνηση. Το Mega φυσικά το έχουν θίξει μόνο οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι έπρεπε να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εδώ και χρόνια, χρωστάνε εκατομμύρια σε τράπεζες που τελείως χαριστικά τους έχουν δανείσει.

Είναι απλήρωτοι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και είναι φίλοι μου. Είναι με έναντι, χρόνια τώρα, και τελείως απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες και το λειτουργούν κομμουνιστικά σαν κολεκτίβα, αλλά αυτοί οι τρεις μεγάλοι εύποροι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου; Δε θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για μια επιχείρηση που τους έκανε δωρεάν η κότα το χρυσό αυγό, σκανδαλωδώς δωρεάν χωρίς να έχουν φορολογηθεί πραγματικά όπως γνωρίζουμε πλέον όλοι, χωρίς να έχουν νόμιμες άδειες ποτέ, είχαν μπάρμπα στην Κορώνη όταν πήραν τα κανάλια, με το έτσι θέλω, κι έχουν το θράσος να βγαίνουν και να λένε ‘’μας κλείνουν’.
Μετά από τόσα χρόνια  κέρδη, ουσιαστικά στραγγάλισαν την επιχείρησή τους. Και από την εξουσιομανία και μισαλλοδοξία τους, μη θέλοντας ο ένας να το αφήσει στον άλλον, εμποδίζουν και οποιονδήποτε από τους τρεις, να πάρει την πρωτοβουλία να το σώσει. Είναι τόσο χασαπέμποροι».

Αν  αποφάσισαν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες του Mega, ας πληρώσουν και την «Άνωση» (ΣΣ: εταιρεία παραγωγών σήριαλ της οικογένειας Μπόμπολα) που μου χρωστάει 2,5 χρόνια τα λεφτά μου από τη «Δικαίωση». Δεν έχω πάρει δραχμή, κι έχω πληρώσει 6.800 ευρώ σε ΦΠΑ γιατί κόβω δελτία παροχής. Έχω κόψει τριάντα χιλιάδες ευρώ στην «Άνωση», έχω φορολογηθεί 6.800 ΦΠΑ επειδή έπαιξα στο Mega, έκανα το λάθος να παίξω στο Μega πριν από 2,5 χρόνια, τελευταία χρονιά πρωταγωνιστής, μου έχει στοιχίσει 10.000 σε φόρους και ΦΠΑ αυτή η ιστορία. Δηλαδή πληρώνω το Μega πιο ακριβά από το μεγαλύτερο πάθος του κόσμου. Είμαστε 400 ηθοποιοί που τους χρωστάει η εταιρία του κύριου Μπόμπολα, η οποία έχει φεσώσει μία άλλη εταιρία του. Τι τρομερό. Κάθε φορά που πηγαίναμε στον κύριο Φώτη Μπόμπολα να διαμαρτυρηθούμε μας έλεγε «δε φταίω εγώ παιδιά, φταίει το Μega που δεν με πληρώνει»! Τέτοιες αστειότητες. Που ήταν μεγαλομέτοχος του καναλιού. Είχε τις περισσότερες μετοχές. Αυτά είναι για μάο μάο για ιθαγενείς. Για να είμαστε σοβαροί.  Έχει γίνει μία τεράστια αλητεία στην τηλεόραση στην Ελλάδα εδώ και μισό αιώνα κι αυτή πρέπει να σταματήσει. Πάρθηκε μία πολύ καλή πρωτοβουλία για τις άδειες, αλλά βέβαια τεράστιο σφάλμα να αποφασίσει κάποιος, ο Υιός του Θεού ο Μονογενής, ότι χρειάζονται 4 άδειες. Όχι αυτά τα πράγματα αποφασίζονται  πιο ελεύθερα. Να αποφασίσουν όλοι και η αγορά κτλ κτλ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !