Mάχη για το καλύτερο γαλαξιακό κοστούμι

Unknown
0

Φωτόσπαθα, Τζεντάι, βασίλισσα Αμιντάλα, ακόμη και σωσίας του Τζορτζ Λούκας. Έξω από το Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν, κινηματογράφο στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ενόψει της προβολής της πρώτης αυτόνομης ταινίας Star Wars, "Rogue One: A Star Wars Story", θαυμαστές του θρυλικού διαστημικού έπους έδωσαν μάχη για το καλύτερο γαλαξιακό κοστούμι. Ήταν εκεί ο Ντραρθ Βέιντερ, ο Χαν Σόλο και η πριγκίπισσα Πάντμε Αμιντάλα.


Τελικά νικήτρια του διαγωνισμού καλύτερου κοστουμιού Star Wars αναδείχθηκε η Ντον Μπράιτ, η βασίλισσα Αμιντάλα με ένα μαύρο και χρυσό φόρεμα, φτερά στο κεφάλι και βαμμένο λευκό όλο το πρόσωπο. «Έφτιαξα ολόκληρο το κοστούμι από το μηδέν. Μου πήρε 55 ώρες για να βρω τα υλικά και 55 ώρες για να το ράψω και 2-3 ώρες για το μακιγιάζ'', δήλωσε στο Reuters.

Για πολλούς θαυμαστές το Star Wars είναι κάτι περισσότερο από μια υπερπαραγωγή, είναι μέρος της κουλτούρας τους και κομμάτι της παιδικής τους ηλικίας. "Το Star Wars είναι κάτι περισσότερο από ένα χόμπι", ανέφερε η Κρίστι Αμάνι. "Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους κάνεις παρέα, είναι οι ταινίες που βλέπεις, είναι τα ρούχα που αγοράζεις. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία κινηματογραφική σειρά", σημείωσε.

"Η μαμά μου άφηνε τα μαλλιά μου λυμένα και εγώ της έλεγα ότι ήθελα τα μαλλιά της πριγκίπισσας Λέια με τις πλεξούδες στο πλάι. Είχα εμμονή και αγαπούσα τον Νταρθ Βέιντερ ακόμη κι αν τον φοβόμουν", πρόσθεσε. "Είναι κάτι καινούριο και συναρπαστικό.Είμαι έτοιμος.Θα με πάει πίσω στα παιδικά μου χρόνια και θα με διασκεδάσει", ανέφερε ο Ματάν Γκολντστάιν πριν την είσοδό του στον κινηματογράφο του Λος 'Αντζελες για να παρακολουθήσει την ταινία.

Οι εισπράξεις από τη νέα ταινία Star Wars που άρχισε να προβάλλεται σε όλον τον κόσμο, αναμένεται να ξεπεράσουν τα τριακόσια εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο - χάρη στους φανατικούς οπαδούς, τα κοστούμια και τη δύναμη που έχει.


news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !