Παλαιστής των ΜΜΑ θα κάνει guest στο «Game of Thrones»

0
Από τα rings και από τις… μάχες στο Game of thrones.


Η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τον επικεφαλής του πρωταθλήματος πάλης UFC Ντάνα Γουάιτ. «Ήξερα πως μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήθελαν πολύ να τον βάλουν να παίξει στη σειρά. Και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανε. Θα είναι τέλεια» δήλωσε ο White, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο που θα έχει.

Ωστόσο σύμφωνα με την «Sun», ο ρόλος που φημολογείται ότι θα παίξει απέχει πολύ από το σκληροτράχηλο προφίλ του παλαιστή. Ο Ιρλανδός σταρ του MMA, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ θα είναι μέλος του πληρώματος του πλοίου του Euron Greyjoy, του «Silence». Η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τον επικεφαλής του πρωταθλήματος πάλης UFC Ντάνα Γουάιτ. «Ήξερα πως μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήθελαν πολύ να τον βάλουν να παίξει στη σειρά. Και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανε. Θα είναι τέλεια» δήλωσε ο White, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο που θα έχει.

Ωστόσο σύμφωνα με την «Sun», ο ρόλος που φημολογείται ότι θα παίξει απέχει πολύ από το σκληροτράχηλο προφίλ του παλαιστή. Ο Ιρλανδός σταρ του MMA, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ θα είναι μέλος του πληρώματος του πλοίου του Euron Greyjoy, του «Silence».

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !