Αλλάζει στέγη και συχνότητα ο ΣΠΟΡ FM 94,6...


Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την εταιρεία «Η Καθημερινή Κύπρου», για τη διαχείριση των δικαιωμάτων εκπομπής ραδιοφωνικού σταθμού και στην Κύπρο!

Το Νο1 αθλητικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει στέγη και συχνότητα και να τερματίσει τη συνεργασία του με την εταιρεία που είχε μέχρι πρότινος την άδεια αναμετάδοσης του προγράμματός του στη Μεγαλόνησο. Ο ΣΠΟΡ FM, κυρίαρχος στην αθλητική ενημέρωση στην Ελλάδα επί 20 χρόνια, επέλεξε να παραχωρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα διαχείρισης και εκπομπής στην «Καθημερινή Κύπρου», έναν συνεργάτη υψηλού κύρους και απόλυτα επιτυχημένης δημοσιογραφικής διαδρομής, που εγγυάται την ποιότητα, τη διαφορετικότητα, την αμεσότητα και την αξιοπιστία του ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου ετοιμάζεται πυρετωδώς να εκπέμψει. Και θα είναι κοντά στους χιλιάδες πιστούς ακροατές του από τον Ιανουάριο του 2017. Με το δικό του όνομα, τη δική του σφραγίδα και τη δική του διαχρονική δυναμική!

Το νέο αθλητικό ραδιόφωνο όλων των Κυπρίων… έρχεται,και θα γράψει ιστορία!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: