Οι επαφές της Έλενας Παπαρίζου για τη Eurovision

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι η μοναδική που κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στο φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision και έκτοτε, σχεδόν κάθε χρονιά, ακούγεται ξανά ότι η Έλενα Παπαρίζου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Ιδιαίτερα φέτος όμως και μετά την πολύ καλή παρουσία της στο Voice», όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Έλενα να πηγαίνει στο Κίεβο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου (και να προσθέσω… δυστυχώς!) είναι οριστικό ότι η Έλενα δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έγιναν επαφές με στελέχη της ΕΡΤ αλλά λόγω των υποχρεώσεών της στο talent show του ΣΚΑΪ, αλλά και άλλων επαγγελματικών σχεδίων της αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές ότι δεν μπορεί να γίνει.

Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο ότι η Έλενα Παπαρίζου δεν θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές στελεχών της ΕΡΤ με δισκογραφικές εταιρείες,αφού απόφασή τους είναι να μην πάμε σε «ελληνικό τελικό» για την ανάδειξη του τραγουδιού!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !