Απίστευτη δήλωση Χατζηβασιλείου για ΕΡΤ:«Έκανα ζωντανή εκπομπή και ο άλλος απέναντί µου είχε τα πόδια του ψηλά και...»

0

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου,σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μέσα σε άλλα στη δημόσια τηλεόραση, κι αποκάλυψε ένα...περίεργο συμβάν από τη θητεία της σε αυτή!

Λείπει η ποιότητα από την τηλεόραση; 

''∆εν µπορείς να περιµένεις από την τηλεόραση µόνο την ποιότητα. Να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι πολλοί παρουσιαστές και εκποµπές υπολείπονται πολύ από αυτό που θα πρέπει να βλέπει ο Ελληνας τηλεθεατής. ∆εν µπορείς να έχεις δηµόσιο λόγο και να µην έχεις ελληνικό λόγο. ∆εν µπορείς να έχεις δηµόσια εκφορά και να µην µπορείς να συντάξεις τη σκέψη σου, αλλά να εκφέρεις λέξεις ατάκτως ειρηµένες. Μην ξεχνάµε ότι η τηλεόραση είναι και µια µορφή διαπαιδαγώγησης''.

Πώς βλέπετε τη νέα δηµόσια τηλεόραση; 

''Τον ένα χρόνο που εργάστηκα στην ΕΡΤ νόµιζα ότι ήµουν δηµόσιος υπάλληλος. Αυτό ήταν το κλίµα. Εγώ έκανα ζωντανή, ενηµερωτική εκποµπή και ο άλλος απέναντί µου, στην κάµερα, είχε τα πόδια του ψηλά και διάβαζε εφηµερίδα. Αυτό το πράγµα δεν το ’χω συναντήσει ποτέ στην ιδιωτική τηλεόραση. Υπάρχει µια παθογένεια στην ΕΡΤ η οποία δεν βλέπω να έχει αποκατασταθεί. Βεβαίως, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι πρέπει να τους πληρώνουµε έναν µισθό για να κάθονται να διαβάζουν εφηµερίδα. Απορώ γιατί µπερδεύουµε την ΕΡΤ µε τα ιδιωτικά κανάλια. Τη δηµόσια τηλεόραση την πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και έχει µια τηλεθέαση κάτω του µετρίου, για να µην πω κάτω από τη βάση. Ενώ τα ιδιωτικά κανάλια παλεύουν σύµφωνα µε τους νόµους της ελεύθερης αγοράς''.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !