Αλίνα Κωτσοβούλου:Αυτός είναι ο βασικός λόγος που είπε «ναι» στο ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

0

Η Αλίνα Κωτσοβούλου επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση, με τον ρόλο της Χρύσας, της νοσοκόμας, στη νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου».
Ύστερα από ένα μικρό διάστημα αποχής, λόγω της εγκυμοσύνης και της γέννησης της κόρης της,Ναυσικάς, η αξιόλογη ηθοποιός βρίσκεται πάλι στο πλατό.

«Το καλοκαίρι δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τους σκηνοθέτες, Γιάννη Βασιλειάδη και Σπύρο Ρασιδάκη, για να αναλάβω τον ρόλο της προϊσταμένης νοσοκόμας, που έμπλεξε από λάθος της αδελφής της (Τζένη Διαγούπη) σε μια ανταλλαγή μωρών. Όταν πληροφορήθηκα ότι η παραγωγή θα ήταν του Γιώργου Καραγιάννη, με τον οποίο είχα δουλέψει άριστα στη σειρά, "Λάκης ο Γλυκούλης", είπα αμέσως το "ναι". Γιατί πλέον στην τηλεόραση εργάζεσαι και δεν ξέρεις αν θα πληρωθείς. Και δεν έχω την πολυτέλεια πλέον, μετά τη γέννηση της κόρης μου, να πηγαίνω σε πολύωρα γυρίσματα χωρίς αμοιβή. Εχέγγυα για τη σειρά μου έδωσε και ο σκηνοθέτης, Σπύρος Ρασιδάκης, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στο Mega δημιουργικά στη "Μοντέρνα οικογένεια"».

Ακόμη,σημειώνει: «Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ την τηλεόραση, όπως και το θέατρο. Μέσα από τη μικρή οθόνη και την παραγωγή ,"Δικαίωση", του σκηνοθέτη, Δημήτρη Αρβανίτη, μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω τον πρώτο μου δραματικό ρόλο».

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !