ΔΟΛ: Μπήκε το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζομένους- Ξανά στα περίπτερα ΝΕΑ και ΒΗΜΑ


Αλλαγές θα υπάρξουν στον ΔΟΛ, που πριν από λίγη ώρα μετά την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αποφασίστηκε η αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τους εργαζομένους.Έτσι αύριο θα κυκλοφορήσουν ξανά «Τα Νέα», ενώ κανονικά, το Σάββατο, λόγω της αργίας των Χριστουγέννων θα κυκλοφορήσει «Το Βήμα».


Ωστόσο, φαίνεται ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στον Όμιλο με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο ΔΟΛ μπαίνει σε «νέα εποχή», χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται τι ακριβώς θα γίνει. Σύμφωνα με όσα λέγονται στο κτήριο της Μιχαλακοπούλου τη διεύθυνση θα αναλάβουν οι πιστώτριες τράπεζες ορίζοντας οικονομικό διευθυντή.

Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, θα είναι τον καινούργιο χρόνο και έτσι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν «πίστωση χρόνου» μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο κρατώντας «ζωντανό» τον ΔΟΛ,ώστε να διεκδικήσουν τις οφειλόμενες αμοιβές τους.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: