Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του Blind Taste στο Star. O σεφ και παρουσιαστής μίλησε τόσο για το παιχνίδι και την αβεβαιότητα που βίωσαν με τις άδειες,όσο και για το αν θα αναλάμβανε πρωινό...

Πώς είναι η σεζόν για το «Blind taste»;

''Η χρονιά για εµάς ήταν λίγο περίεργη λόγω των τηλεοπτικών αδειών. Υπήρχαν και υπάρχουν διάφορα σκαµπανεβάσµατα. Βέβαια, όταν βρεθεί µία οριστική λύση, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα για όλους''.

Προσωπικά αγχωθήκατε; 

''Αγχώθηκα για τους 35 ανθρώπους που δουλεύουν στην παραγωγή. Εγώ θα βρω δουλειά, θα πάω να µαγειρέψω, δεν έχω τέτοιο θέµα. Όλα αυτά τα παιδιά, µε όλες τις περίεργες ειδικότητες, από τις καθαρίστριες µέχρι και τους φροντιστές, θα ήταν δύσκολο να πάρουν πάλι µπρος''.

Πιστεύετε ότι κάποτε θα περάσει η µόδα της µαγειρικής στην τηλεόραση; 

''Όχι, δεν το νοµίζω. Ούτε νοµίζω ότι έχει κοπάσει. Παρ’ όλα αυτά, έχει δείξει ότι για 10, 12, 13 χρόνια πατάει γερά στην τηλεόραση και συνεχίζει αυτό το πράγµα, γιατί το φαγητό είναι κάτι που είναι στη ζωή µας, άρα και στην τηλεόρασή µας''.

Θα κάνατε καθηµερινή πρωινή εκποµπή; 

''Ναι, βεβαίως, αν οι υπόλοιπες επαγγελµατικές µου υποχρεώσεις το επέτρεπαν. Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, αλλά δεν µπορούσα να τα συνδυάσω''.

Real


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]