Ντάνη Γιαννοκοπούλου: «Είμαι ντροπαλή και μου ήταν δύσκολο να είμαι με τα εσώρουχα στα γυρίσματα»

Φέτος κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπόυτο μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 "Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα" και σε συνέντευξή της στο tv Έθνος, μίλησε για το ρόλο της και τις σκηνές που την έφεραν σε αμηχανία. Ο λόγος για την Ντάνη Γιαννακοπούλου.


Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή σου φέτος με το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» . Πώς προέκυψε η πρόταση; 
«Ναι, είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Με τον Λευτέρη Παπαπέτρου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη είχαμε συνεργαστεί ξανά στο θέατρο πριν από δύο χρόνια στην παράσταση Ντόλλυ η προξενήτρα . Το καλοκαίρι πήγαινα στο Λαύριο να πάρω το καράβι για την Τζια και στη διαδρομή με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν, αν γίνεται να επιστρέψω στην Αθήνα. Έτσι κι έγινε».

Πώς ένιωσες στα πρώτα γυρίσματα;
«Πρόκειται για μια διαφορετική διαδικασία απ ό,τι είχες συνηθίσει με την εμπειρία που είχες μέχρι τώρα στο θέατρο. Για να πω την αλήθεια, δεν ήταν καθόλου εύκολο, δυσκολεύτηκα. Σκεφτόμουν πώς είναι δυνατόν να λένε πως η τηλεόραση είναι εύκολη. Ήταν δύσκολο να καταλάβω το ότι απευθύνεσαι στους θεατές μέσα από την κάμερα. Επίσης, ήταν περίεργη αίσθηση ότι γύρω μου υπήρχαν 35 άτομα, το συνεργείο. Η τηλεόραση θέλει ακρίβεια, τον απόλυτο έλεγχο των εκφραστικών σου μέσων, όχι πως δεν ισχύει αυτό στο θέατρο, αλλά είναι διαφορετικός ο τρόπος δουλειάς. Ακόμη και οι χρόνοι που έχεις για να επεξεργαστείς έναν ρόλο, είναι διαφορετικοί. Εγώ δηλαδή που προερχόμουν από τον χώρο του θεάτρου και είχαμε συνηθίσει να κάνουμε τρεις μήνες πρόβα, ήταν περίεργο που έπρεπε να μάθω τα λόγια μου κατευθείαν και να παίξω έχοντας κάνει μία ή δύο πρόβες».

Ποιες σκηνές σε δυσκόλεψαν περισσότερο;
«Είναι κάποιες σκηνές που περιγράφουν τον ερωτικό πόθο που υπάρχει ανάμεσα στον Φάνη και στη Νεφέλη. Αυτές οι σκηνές για εμένα ήταν πολύ δύσκολες. Είμαι ντροπαλή, μου ήταν δύσκολο να είμαι με τα εσώρουχα, αλλά ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: