Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μουτσινά: Ο Νίκος είναι απαιτητικότατος....

0
Αποτέλεσμα εικόνας για ντορέττα παπαδημητρίου
Πολυτάλαντο πλάσµα, η εκθαµβωτική Ντορέττα Παπαδημητρίου µοιάζει να περνά µία από τις πιο ευτυχισµένες της περιόδους τόσο επαγγελµατικά, µιας και... κλέβει παράσταση στο έργο «Οι από πάνω», πλάι στον Νίκο Μουτσινά. Η ίδια μιλάει για τη συνεργασία της μαζί του και αποκαλύπτει πως ουδέποτε πλακώθηκαν μεταξύ τους στα παρασκήνια, όπως κάποιοι ήθελαν...

Πες µου τι σου έκανε «κλικ» για να πεις το «ναι» στο θεατρικό «Οι από πάνω»...

Ο Νίκος Μουτσινάς, φυσικά, τον οποίο εκτιµώ και θαυµάζω πολύ για το ταλέντο του και για το ιδιοφυές χιούµορ του. Ήθελα πολύ να συνεργαστούµε και «έκλεισα» για το νέο του έργο, όταν το έγραφε ακόµα, χωρίς να έχω ακριβή εικόνα... Του έχω όµως εµπιστοσύνη, γιατί είδα δυνατά έργα του και αποδείχτηκε ότι είχα απόλυτο δίκιο.

Τι πραγµατεύεται το έργο;

Μια µετακόµιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγµένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης, ο Βαλεντίνο, η Αλέκα, η Ελευθερία και η Ιωάννα, που παίζω εγώ, παθαίνουν πανικό πιστεύοντας ότι οι δύο νέοι ένοικοι που ήρθαν... από πάνω τους είναι δολοφόνοι. Στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι, µέσα από γκάφες, εκπλήξεις και ανατροπές, εκτυλίσσονται ξεκαρδιστικές καταστάσεις! Πρόκειται για µια τρελή, µαύρη κωµωδία, που ο Νίκος έγραψε και σκηνοθέτησε, ενώ κρατά έναν ρόλο µαζί µε τον Κρατερό Κατσούλη, εµένα, τη Μαρία Κατσανδρή, τη Θωµαΐδα Ανδρούτσου, τον Πρόδροµο Τοσουνίδη και τη Ματίνα Νικολάου! Περνάµε εξαιρετικά!

Η ηρωίδα που παίζεις εσύ τι δουλειά κάνει;

Η Ιωάννα είναι φωτογράφος και έχει χάλια νεύρα -όπως και όλοι οι υπόλοιποι ένοικοι- επειδή είναι µόνη της για πολύ καιρό. ∆εν µπορώ να σου προδώσω περισσότερα για αυτή, αλλά είναι «πειραγµένη» και την απολαµβάνω.

Με τον Μουτσινά «σκοτωθήκατε» στις πρόβες επειδή είναι πολύ «έντονος» ή όχι;

Σιγά µη «σκοτωθήκαµε»! Ο Νίκος είναι τελειοµανής και απαιτητικότατος από τον ίδιο του τον εαυτό και από τους άλλους... ∆εν θέλει να κάνει «εκπτώσεις» σε αυτό που έχει στο µυαλό του και δουλεύει σκληρά για να το πετύχει. ∆εν υπήρξαν εντάσεις ή καβγάδες. Υπήρξε κοινή αγωνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα, που ήρθε! 

Εσύ είσαι «τζόρας», όπως και εκείνος, για αυτό σε ρωτάω αν υπήρξαν «εκρήξεις»... 

Οι «τζόρες» τα βρίσκουν µεταξύ τους. 

 Πηγή: Real 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !