Έρχονται τα Μαύρα Μεσάνυχτα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Η επανάληψη ¨Μίλα μου βρώμικα¨ ολοκλήρωσε τα επεισόδια της και από Δευτέρα έρχονται τα ¨Μαύρα Μεσάνυχτα¨ καθημερινά στις 11 το βράδυ.Η μαύρη κωμωδία των Ρίσβα-Σακαλή επιστρέφει στους δέκτες μας,αν και θεωρείται ένα σήριαλ και με αρκετές επαναλήψεις στο ενεργητικό του.

Να θυμίσουμε πως η παραγωγή χρονολογείται στο 2008 και πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μαίνας,η Παναγιώτα Βλαντή,η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κλασσικα οι ιδιες επαναληψεις ειμαι σιγουρος οτι οταν τελειωσουν το ευτυχισμενοι μαζι και το 50 50 θα βαλουν στη θεση τουςκληνικη περιπτωση και παρα πεντε η το κατω παρταλι και μετα τους λατρεμενους γειτονες το 10 λεπτα κυρηγμα η τους δυο ξενους.Τωρα που το μεγκα δεν εχει προγραμμα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να βλεπαμε σειρες που δε τις βλεπουμε ποτε.Π.χ θα μου αρεζε σστις 3 το μεσημερι να εβλεπα σε επαναληψη την Μαρια την ασχημη και το βραδυ τον Λακη τον γλυκουλη ειναι σειρες που δε τις ειδαμε μονο μια φορα και θα τα πηγαιναν καλα σε επαναληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσικη αξια τα "μαυρα μεσανυχτα".Τι θες σε επαναληψη την μαρια την ασχημη; ελεος, απο τις πιο αθλιες σειρες (παρα την μεγαλη τηλεθεαση που ειχε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε για τα μαυρα μεσανυχτα δε το συζητω καν αδικηθηκε και μονο που προβληθηκε στην Ελλαδα αυτη ηταν σειρα για εξωτερικο.Κ οχι δεν ηταν απο τις πιο αθλιες σειρες η μαρια η ασχημη μπορει να μη σου αρεζε η υποθεση αλλα ηταν απο τις καλυτερες παραγωγες αν σκεφτεις οτι ηταν καθημερινο αλλα και αν εβλεπες την αντιστοιχη μεξικανικη σειρα θα καταλαβαινες ποσο καλη δουλεια εκαναν για να την φερουν στα ελληνικα δεδομενα.Σε αντιθεση με την τωρινη εποχη που οτι σειρα φερουν απο το εξωτερικο απλα κανουν μια μεαφραση τους διαλογους κ τις προβαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνω φιλε, για παραδειγμα οι συμμαθητες (πρωτος κυκλος), πολυ καλυτερη σειρα απο την μαρια την ασχημη. Βεβαια αυτα ειναι και γουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !