Χαμός σε Γυμνάσιο της Σκιάθου. Η συμπεριφορά ενός καθηγητή την ώρα του μαθήματος έχει φέρει… αλλεπάλληλες καταγγελίες.


Την οργή των γονέων μαθητών Γυμνασίου σε σχολείο της Σκιάθου έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ενός αναπληρωτή καθηγητή. Ο Σύλλογος Γονέων έχει κάνει αλλεπάλληλες καταγγελίες στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ενώ αναφορά έχει σταλεί και στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Αιτία των αντιδράσεων; Η συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο οποίος σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαθητών του Γυμνασίου Σκιάθου, Μάγια Παπαθέου, «δεν κάνει μάθημα, δεν δέχεται ερωτήσεις από τα παιδιά και κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα μέσα στην τάξη».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, βγάζει για ασήμαντη αφορμή τους μαθητές έξω από την τάξη και τους βάζει απουσίες, ενώ όταν νευριάζει γυρνάει την έδρα προς τον τοίχο και κλείνοντας με τα χέρια του τα αυτιά αρχίζει να τραγουδάει. «Η διευθύντρια του σχολείου τρέχει από αίθουσα σε αίθουσα, όπου κάνει μάθημα ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός προκειμένου να τον συνετίσει», ανέφερε η κ. Παπαθέου.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Ταχυδρόμος Βόλου», ήδη, το σχολείο έχει επισκεφθεί σχολικός σύμβουλος ο οποίος είχε συνάντηση και με τους γονείς των μαθητών.

Η έκθεση του σχολικού συμβούλου βρίσκεται στα χέρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]