Τι θα μας παρουσιάσει η Φωτεινή Γεωργίου αυτό το Σαββατοκύριακο;

0

Αύριο, Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στις 08:45, στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» με τη Φωτεινή Γεωργίου ,απενοχοποιούμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και απολαμβάνουμε τους πειρασμούς των γιορτών με έξυπνο τρόπο. Επίσης, ανακαλύπτουμε τις θρεπτικές λιχουδιές, που δεν μας παχαίνουν ούτε γραμμάριο!
 
Όλοι γνωρίζουμε ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση. Εν όψει και των γιορτών, η εκπομπή, «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ», μας μαθαίνει πώς μπορούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, ως αντίδοτο στις διατροφικές υπερβολές των Χριστουγέννων και να κερδίζουμε σωματικά και ψυχικά.

Αυτό το Σάββατο, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μάς δείχνει μία «γιορτινή» εκδοχή της yoga και μαθαίνουμε ειδικές χριστουγεννιάτικες πόζες που θα μας φτειάξουν τη διάθεση.

Την Κυριακή,18 Δεκεμβρίου, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μάς ενημερώνει για ό,τι νεότερο σχετικά με τους φακούς επαφής. Τι συμβαίνει αν τους φοράμε πολλές ώρες και κοιμηθούμε μ αυτούς; Επι πλέον, μαθαίνουμε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διόρθωση των προβλημάτων όρασης, με το νέο «έξυπνο» laser.

Ξηροί καρποί. Πώς επιδρούν στην υγεία μας; Ποια είναι η ποσότητα που μας κάνει καλό; Τι δείχνουν οι νέες μελέτες;

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται, αυτό το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 08:45 ,στον ANT1, πιο ενημερωμένο από ποτέ, και φροντίζει για την υγεία μας πάνω απ’ όλα! 
Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !