Αλλαγή χρονιάς με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου

Unknown
0
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha με λάμψη και αισιοδοξία! Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχαιρετούν το 2016 και υποδέχονται το 2017 με εκλεκτούς καλεσμένους και αγαπημένα τραγούδια.
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 22.00 η εκπομπή ξεκινά με μια θεαματική έναρξη. Τρεις τενόροι, οι Δημήτρης Πακσόγλου, Μπάμπης Βελισσάριος και Χρήστος Λάζος, ακολουθώντας τα χνάρια των Πλάθιντο Ντομίνγκο, Χοσέ Καρέρας και Λουτσιάνο Παβαρότι, μας προσφέρουν μία απολαυστική στιγμή. Όταν οι καλεσμένοι φωνάζουν ενθουσιασμένοι και ζητούν κι άλλο, οι τρεις τενόροι δίνουν ένα ιδιαίτερα μελωδικό χρώμα στη βραδιά, ερμηνεύοντας τα: «O Sole Mio», «My Way», «New York».  
Επίσης, ξεχωριστοί καλεσμένοι τραγουδούν διαχρονικές επιτυχίες, χορεύουν και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη νέα χρονιά: Γιάννης Μπέζος (με το μοναδικό του στυλ σε αξέχαστα αρχοντορεμπέτικα του Μιχάλη Σουγιούλ), Κώστας Μακεδόνας (σε δικά του αγαπημένα κομμάτια και όχι μόνο), Μπέσυ Μάλφα, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καστάνη, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Τάκης Παπαματθαίου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Όθωνας Μεταξάς, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ελένη Καρακάση, Βαλέρια Κουρούπη, Κάτια Νικολαΐδου, Μάγδα Πένσου, Γιώργος Παράσχος, Νικόλας Βαφειάδης,  Κλέλια Πανταζή, Βίκυ Καρατζόγλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Άννα Πολύζου και Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.
Στις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, το ζειμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Μπέζου, αλλά και το τσιφτετέλι της Τάνιας Τρύπη και της Χριστίνας Αλεξανιάν.
Η αλλαγή του χρόνου γίνεται με ξεχωριστό τρόπο-έκπληξη, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα εξελίσσεται σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με πολύ κέφι και χορό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !