Ο Μάξιμος Μουμούρης για τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ:«Νιώθω πολύ τυχερός που πήρα μέρος σε αυτή την παραγωγή...»

0

Ο Μάξιμος Μουμούρης, για να πάρει τον ρόλο τού Βασίλη, του θείου του μικρού Παυλή, που έχει διαγνωστεί με αυτισμό, στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Η λέξη που δε λες», πέρασε από ακρόαση.
Ο ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα σε δεκάδες αξιόλογους συναδέλφους του κι έκανε audition, προκειμένου να δουλέψει με τον σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος είχε υπογράψει το 2010 την εκπληκτική παραγωγή του Mega, «Το νησί».

Αν και η καταγωγή του είναι από την Κέρκυρα και την Ιταλία, η Κρήτη, με τους αυτάρκεις και φιλόξενους κατοίκους, μπήκε στην καρδιά του, περισσότερο, ωστόσο, αγάπησε το παλιό ενετικό λιμάνι στην πόλη των Χανίων.

Όσον αφορά το κεντρικό θέμα με το οποίο καταπιάνεται η σειρά, ο ηθοποιός επισημαίνει μιλώντας στην εφημερίδα, ''Espresso'': «Πραγματικά, για τον αυτισμό δεν γνώριζα τίποτα. Από τις πρώτες συζητήσεις με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη άρχισα να ψάχνω για το ζήτημα το οποίο απασχολεί πολλές οικογένειες. Θα έλεγα ότι ο αυτισμός δεν έχει να κάνει με ασθένεια, αλλά με ιδιαίτερους ανθρώπους. Όπως λέει και ο παππούς τού μικρού Παυλή, τον οποίο υποδύεται θεσπέσια ο Δημήτρης Καταλειφός, “δεν ξέρω αν ο εγγονός μου είναι ο παράξενος ή αν είμαστε εμείς οι περίεργοι. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο κανονικός και εμείς οι προβληματικοί”. Μεταξύ των ατόμων που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό είναι ο Αϊνστάιν και ο Στιβ Τζομπς. Δηλαδή μιλάμε για ανθρώπους-διάνοιες, που αντιλαμβάνονται διαφορετικά τον κόσμο, έχουν μεγάλες ικανότητες και προχωρούν με τη σκέψη τους την πορεία της ανθρωπότητας, καθώς λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο το μυαλό τους».

Και συμπληρώνει: «Νιώθω πολύ τυχερός που πήρα μέρος σε αυτή την παραγωγή, γιατί δούλεψα με ένα εκπληκτικό καστ, αλλά και γιατί ήρθα σε επαφή με τον κρητικό λαό, που αγαπά πολύ τον τόπο του, σκύβει και δουλεύει αγόγγυστα τη γη του, ενώ είναι και τρομερά φιλόξενος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι συγκεντρώθηκαν 300 Κρητικοί και γέμισαν ένα θέατρο για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος μόνο με μια έκκληση του Θοδωρή Παπαδουλάκη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !